Zycie seksualne nastolatków^^, Walić to, wklejam to tutaj XD
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zycie seksualne nastolatków^^, Walić to, wklejam to tutaj XD
Buniek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: z krainy, gdzie magia jest nawet w najmniejszym ździebełku trawy. ![]() |
Mam nadzieję, że dałaby mi kilka lekcji
![]() -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
to chyba sie rozumie samo przez sie :]
-------------------- ![]() |
Buniek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: z krainy, gdzie magia jest nawet w najmniejszym ździebełku trawy. ![]() |
Omen, sądzę, że się polubimy
![]() ![]() -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
no kazdy facet powinein miec
zainteresowanie 'kobiety' gorzej jezeli jest to drugi facet :\
tacy panowie sa 'niefajni'. Kurde tak mowiono ze facet dobrze
gibajacy sie na parkiecie jest dobry w lozku to co dopiero jak potrafie
zwinac jezyk w rurke i ruszac uszami.
Buniek |
![]()
|
umiem ruszac uszami i zwijac jezyk. umiem
nawet gibac sie na uszach ;D
-------------------- |
Black_omen |
![]()
|
O_O o mamo to jak dobrze pojdzie to
powinienes miec calkiem mile zycie i doznania (twoja partnerka rowniez)
![]() -------------------- ![]() |
avalanche |
![]()
|
||
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
nie odpowiadają bo się obawiają XD a zresztą nie ładnie jest przerywać ![]() ja mam ciągle zimne ręce.. XD -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
||
Black_omen |
![]()
|
te zimne rece to dobry znak hehe, no i
wiesz na forum to liczy sie opinia innych wy tam nasz juz znacie moze dacie
cos od siebie aby tak pustawo nei bylo ;-)
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
A ja mam ciepłe XD
<bo non-stop trzymam je w kieszeniach, ale to szczegół=='> I zawsze w szkole jakaś kumpelka mnie trzyma za łapska, by się sama ogrzać_^_''. -------------------- Poszła, aha! ;D
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja też mam zawsze ciepłe rączki.
a powracając do tych branzoletek na forum, to mam pomysł. tak jak już powiedziano, w opisie wstawiamy jakąś branzoletkę (dla przymopnienia: Czarny: Sex, coital or oral Pomarańczowy: Necking. Bare breasts Żółty: Sex. French kissing Niebieski: Oral sex Czerwony: Body contact Biały: Friendship Zielony: Give a flower Różowy: Give a hug) i oto zrobione w paincie kolorowe branzoletki: Żółta Zielona Różowa Pomarańczowa Niebieska Czerwona Czarna Biała Wiem, że nie są przecudnej urodym, ale może na początek starczą? co o tym sądzicie? -------------------- |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
Ana, kocham Cie za to
XDDD
![]() -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Black_omen |
![]()
|
cholerka ja bym wrzucil wszystkie ech
:\ powstrzymam sie narazie od wyboru
Skejti- dawna Skejtmenka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Hm.... ja noszę czasem
ręce w kieszeniach, a i tak mam zimne.
Później se wstawię te branzoletki. Jeszcze nie wiem jaki kolor, ale jakąś trzeba wybrać. ![]() -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Zlewe miałam piękną czytając to XP
No i mam powód swoich zimnych rąk ;-)... A mi mówili,żę umarłam z jakieś 5 lat temu i że to dlatego... No cóż... A brazsoletki...nosiłam kiedyś zielono-czerwoną XD Ciii... Teraz się zastanawiam nad kolorem XP -------------------- wybawca much.
|
Buniek |
![]()
|
Ale co z tego, że będziemy mieć takie
"bransoletki" w podpisie? Przecież nie będziemy się ....
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, skąd wiesz?;]]]
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Buniek na tym forum wszystko jest możliwe
;-)
Wszystko sie moze zdaaaaaaaaarzyć...mrau :> -------------------- wybawca much.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Hihihihihi, Atla, widze, że my mamy ochote
na te same niewinne przytulanki..;'DD
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Ręce mam zawsze zimne. Podobnie jak Triad
już dawno nie żyję więc nie ma w tym nic dziwnego. Poza tym bransoletkę z
muliny noszę. Żółto-zieloną. ;p
|
Atlashia |
![]()
|
*zrywa*
hihiXD *ściiiiiiiiiiiisk* -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Buniek |
![]()
|
No ale pytanie na serio: po co te
bransoletki??? Rozumiem LSMowców, ale tak normalnie na
forum?!?!?! Chociaż istnieje seks przez neta. Ale to jest
jeszcze raczej drogie.
-------------------- |
Atlashia |
![]()
|
To już żartować i sie zabawić nie można?
XD
Możemy pisac erotyki XD Ha. -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Buniek |
![]()
|
No w końcu konkrety :-P
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
Ah ci mężczyźni, oni nie rozumiejo naszych
potrzeb;>
I czemu sex przez net miałby być drogi? XD Zauważ tez, że zawsze można się spotkać z forumowiczem ze swojego miasta;p Atla - mraaauu... nie wiedziałam, że masz w sobie tyle siły, kotku;D -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Atlashia |
![]()
|
No wiesz.
Meni mają inny mózg niz MY. My cudowne, piękne i inteligentne kobiety XD. To wiesz, Mysiu... *mruczy* X'D -------------------- Poszła, aha! ;D
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:50 |