Napad natchnienia, zapraszam
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Napad natchnienia, zapraszam
Dra-Matha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 09.07.2003 Skąd: Rebirth forest ![]() |
Zapraszam wszystkich serdecznie na moje
konto:
http://dra-matha.deviantart.com Znajdziecie tam parę moich bardziej i mniej świeżych rysunków, zachęcam do założenia swojego konta! -------------------- Zaklęta w marmur czekam na kolejną burzę, chłodny wiatr Zaklęta w marmur czekam aż znów mnie ktoś obudzi, cofnie czas Zaklęta w marmur płaczę tak samotna wśród błękitnych skał Zaklęta w marmur klęczę w mokrej ziemi ** ** ** PD are you ready??? ** ** ** House: Ravenclaw Wand: 13c, Włos Jednorożca, Wierzba Special: Herbology |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
komputerowe są znośne, ale mogłabyś nad
nimi więcej popracować, tzn jakieś cienie coś takiego. (nie siedze za bardzo
w komputerowych więc się tym zbytnio nie kieruj ;P)
jesli chodzi o 'next dragon' to fajne skrzydła nic pozatym, wogóle koncepcja nie interesująca, a ten smok ma ryj jak grot od strzały w 'fight in the sky' wogole nie ma cieni, przejechane równomiernie ołowkiem i nic więcej, powinien być większy kontrast między tymi smokami, bo troche się zmywają. pyski jakieś też takie dziwne ;/ ale odczucia raczej pozytywne - fajna koncepcja squerk - z niezłym jajem, ale totalnie brak szczegołów (ale wkońcu to praca z jajem więc to się nie liczy ;P), ogolnie kosa uboga, strój 3 fałdy na krzyż i ogonek taki płaski się wydaje (znowu brak cieni) my sacret garden - czyżby martwa natura? ![]() lestat - mmm, czyżby się oglądało królową potępionych? ![]() wind - baaaardzo ciekawy pomysł! ![]() ![]() ![]() ogolnie widać, że jesteś na dobrej drodze, radze popracować nad cieniami i w czasem ciekawszymi koncepcjami i będzie git ![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
Ja jestem widocznie jakiś niekumaty
(wogle dziś nic nie kojarze) jak zobaczyć twoje rysunki bo pare widziałem
jakichś np. takiś smok na czerwonatym tle..
ale nie widze obrazów które opisywał Avalon. powiedz gdzie to zlukać to ocenie ![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
takie yyyy sztywne? jakos nie w moim
stylu.
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Neave Quare |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 11.05.2005 Skąd: z mojego domu ;p Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() -------------------- "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? co to będzie?" No co za "Dziady"?? Niedość że głusi i ślepi, to sie jeszcze chwalą!
Mój nr GG : 5841972 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:08 |