koniec
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
koniec
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
śmiertelny dzień
bez pożegnania chowa tchórzliwą głowę w piasek milczenia morze utopi słońce z koniecznej miłości, słońce spali morze ze wzajemnością ostatnie języki ognia w rękach nocy z palcem na ustach piją codzienne jutro a życie obawą się stało i zamieszkało między nami ------------------------------------------------------------ ---- tytuł nie jest przypadkowy... -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Kochanie cóż ja mogę powiedzieć...
Jesteś Jedyna i Niesamowita... Przepiękny utówr... Pełen uczucia, miłości... Delikatności... Coś przepięknego... Skarb pośród piasku... Jedynie co mnie przeraża to tytuł... Kochanie wytlumaczysz mi... Boje się.. Błagam... -------------------- wybawca much.
|
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Podbiłaś
mnie
po prostu - rewelacyjny fragment. Wiersz dobry, ba! Nawet bardzo dobry, jednak trochę przypomina mi wyliczankę. Ale i tak mi się podoba. Mell! Pisz więcej =) -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie potrafię go dobrze skomentować. piękny.
widzę, że pod wpływem niktórych wierszy, zmieniam się.
|
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Powiem szczerze, że skupia na sobie
uwagę. Jest ciekawy. Chciałbym, aby było tego więcej.
-------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Morna widze, ze porównujesz moje wiersze do
swoich ^^'
ciekawy sposób, ale nie wiem czy porównanie wychodzi wierszom na dobre =) jesli moj wiersz obudził Twoje wspomnienia to jestem dumna =D hmm... musze Wam powiedziec, ze przestaję czuć w sobie 'coś', co pozwala pisać wiersze... postanowilam zrobić przerwę, albo nawet zakończyć moją poezję... Bede ignorować wszystkie oznaki tzw. weny (jesli będą się pojawiać) także dziękuje Wam, za to, że byliście ze mna i czytaliście moje utwory =* -------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Mell nawet się nie
wygłupiaj!
Wiersz ładny, bardzo nawet, chociaż brakuje mi w nim tego "czegoś" co zazwyczaj powinno pozostać w człowieku po przeczytaniu. Ale i tak bardzo często to u Ciebie znajduję... niemal zawsze, więc się nie martw. Końcówka cudo... nie no naprawdę się udał... =* -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Agrado |
![]()
|
||||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Muszka Me powiedziała
Jeśli chodzi o mnie to ten wiersz ma wszystko. Może mi się wydaje, ale jest inny niż te zazwyczaj tu spotykane. Chociaż poniekąd Muszka ma rację - we mnie pozostało uczucie niedosytu i mam ochotę na więcej. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
||||
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Śliczny wiersz. We mnie nie pozostawia
niedosytu, za to rozbudza emocje.
Nie przestawaj pisać! To zdecydowanie zły pomysł! -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wiersz jest bardzo ładny. z resztą jak
zwykle.
najbardziej podobają mi się metafory- bardzo ładnie ich urzywarz. wiesz Melliso, nic na siłę, jeśli chcesz zrobić urlop od poezji, to zrób, ale nie ignoruj całkowicie weny. może jak trochę 'odpoczniesz', znów poczujesz 'to coś'? mam nadzieję, że tak będzie. pozdrawiam^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Wiesz co?
Za dużo tego wszystkiego. Metafory piękne, nowatorskie, twórcze - jak zwykle u Ciebie. Tyle że... zbyt dużo ich naraz. Treść się gubi, forma trochę ją przerasta. Za bardzo. Raven ma rację. Jeśli chcesz przerwy, to znaczy, że jest ona Ci potrzebna. Nie ignoruj weny. Zapisuj wszystkie pomysły, wszystkie małe radości i drżenia. Pracuj. A ja tu będę cierpliwie czekać na Twój powrót. Nie obiecuję, że będę taka sama, ale będę. =* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Czyzby nadszedl czas zmian?
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 08:35 |