Ołówkowe wariacje, rycie po
papierze grafitem HB
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ołówkowe wariacje, rycie po
papierze grafitem HB
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
No więc...
Daję tu moje "konturciaste" nieproporcjonalne wytwory (nie umysłu XD - ręki..dokładnie prawej XD) psychol -moje wyobrażenie co do tego gościa były niesprecyzowane w fazie tworzenia...pomysł uczynienia go psycholem rodem z zakładu dla obłąkanych powstał jak rysowałam te jego białkowate oczy i zsiniałe usta...kajdanki przypieczętowały jego niewolę ^^ Remis- od tego kolesia rozpoczęłam erę moich dziwnych rysunków...po pierwsze to chyba pierwszy facet, który mi nie wyszedł jak mutant XD give it to me - ten mi się niespecjalnie podoba, ale skoro już go wgrałam to niech mu będzie, łosiowi jednemu XD Słoneczny patrol- a to to jest mutant ze Słonecznego Patrolu XDD Na serio to powiem że tak mi się skojarzyło jak skończyłam rysować - wcześniej mój umysł był zbytnio zaćmiony aktem tworzenia. resztę to zescanuje potem...czekam na wasze opinie PS. nie patrzeć z lupą w ręku - grozi trwałą ślepotą XD Ten post był edytowany przez avalanche: 02.03.2004 18:36 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
god's sake...przykro mi, ale jestem na
nie XD
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
hmmmm, nie wiem czemu nie rysujesz wyraznych
cieni na mordkach i rekach itd.
nieproporcjonalne z deczka i jakies nienaturalne pozycje a szyje to mają jak jakieś przepakowane sterydami dresy ;d STRASZNIE, ALE TO STRASZNIE SZTUCZNE FAŁDY, a czasem nawet ich brak, facet w give it to me, ma tą 'kurteczke' jak z plastiku... rysuj dalej i się kształć ![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ava! XD
A mnie sie podobajo... Co wy chcecie? Jedyne, co mnie razi to gora czyli mordki, szyje, ogolnie ksztalty glow... Jakies takie to krzywe wszystko i oczki nie teges... Ale ogolnie to szuper, cwicz Ava, bo cos w tobie siedzi =) |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Jeszcze sporo pracy przed toba...
Ale rysuj, bo w koncu chodzi o radosc tworzenia ![]() Jak na razie to nieszczegolnie mi sie podoba... Popracuj nad anatomia, wygladem ubran (faldowanie), cieniowaniem... Mysle, ze jesli bedzie ci zalezec, to za jakis czas zobaczysz efekty i bedzie OK ^^ -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Dziękuję za wszystkie
komentarze...popracuję nad tym =) proporcje jakoś nigdy mi nie szły. Mało
poświęcam czasu rysowaniu - ale lubię to robić i myslę że jak mnie najdzie
to poprawię to co wymaga korekty.
Nie wiem czy opublikuję inne moje prace..bo są niedokończone i nie mam czasu się nimi zająć. Te które są skończone i które mogłabym zeskanować są konturami postaci i nie podobają mi się. No cóż..może jeszcze kiedyś coś dam. Obiecuje że wtedy bardziej się przyłożę. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Kalamburka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 08.12.2003 Skąd: Z zza rzeki, zza cienia drzew. ![]() |
Coś tam w sobie na pewno masz.
Nie wiem czy to jak te rysunki są wykonane wynikają z twojego szególnego stylu czy poprostu nie są za dobre. Narazie średnio mi się podobały, zabrakło w nich życia. Ale pracuj i wrzuć jeszcze swoje prace, myślę że jeśli bardziej się postarasz może wyjśc ci coś naprawde fajnego. -------------------- Kto żyje nadzieją, umrze głodny.
Pisanie jest obroną przed szaleństwem. Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności. Człowiek jest tajemnicą, z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odcchodzi. |
Evana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.02.2004 ![]() |
Zgadzam się co do cieni na twarzach (ktoś
o tym wspomniał). Widać, że masz swój styl, mój jest trochę inny i inne
rzeczy mi się podobają... Ale w Twoich rysunkach masz być widoczna TY.
Wrzuć coś nowego, na pewno zajrzę. -------------------- Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i głupota ludzka.
Einstein Albo znajdziemy drogę, albo ją wytyczymy. Hannibal |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
cóż.
Mnie sie nawet podoba. Lubię oryginalność^///^. Na szczęście inne niż manga, yeah. Tylko jeszcze o cieniowaniu: Nie rozcieraj palcami ołówka, bo to bardzo sztucznie i nieestetycznie wyglada. Lepiej rysuj masłem (czyli ołówkiem 2b i więcej:)) -------------------- Poszła, aha! ;D
|
dark Angel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
Twoje rysunki jakby to powiedzieć niesa
najlepsze. Żeczywiscie musisz jeszcze sporo popracować. Wdaj w postacie
więcej życia a będzie lepiej. Z wszystkimi poprzednimi komentarzami się
zgadzam jednak chcuiałabym zobaczyć reszte twoich prac . Skanuj zpbaczymy
czy nas czyms zaskoczyć
![]() -------------------- You can't call me sweet because I'm dark Angel!
|
Dix_Firebone |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 26.03.2004 ![]() |
Lepiej rysuje na kompie niz ty na kartce
(bez urazy)
ale tam cos jest spoxik ![]() -------------------- Jam jest Dix Firebone x3 tatus Voldzio x3 daleka kuzynka Blex Darkwind x3
|
Laura_ |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
co ty powiesz? ________-________ oryginalne, nie ma co XP jednego nazwalas psychol, dla mnie wszyscy tak wygladaja XD jestem na prawie tak XP -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
||
Longina |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: NDM Płeć: Kobieta ![]() |
Zgadzam sie z przedmowca. Maja bary, ale
brakuje im czegos innego.
![]() ![]() |
Eden_ka |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
rzadko jestem uszczypliwa, ale stwierdzam, ze "troszke" przesadzilas z tym stwierdzeniem ![]() Avus - nie wiedzialam ze rysujesz (pisze to juz drugiej osobie dzisiaj XD) jak dla mnie to twoje rysunki sa takie w miare, jestem pewna, ze jak sie podszkolisz, to beda ci bardzo ladne wychodzily. -------------------- |
||
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
czegoś w nich brakuje... pare poprawek
troche cieni... popracuj będzie git
![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
Animka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: Poznań ![]() |
Jeden gostek jest ładny ,tzw łądnie Ci
wyszedł,ale moglabyś bardziej sie postarac ;D
Powodzenia ! -------------------- wrażliwa
|
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
popracuj, popracuj... a powalił mnie ten za Słonecznego patrolu.. musze przyznać, że oni rzeczywiście tak wyglądają w tym serialu =P -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Jakieś takie sztywne te szkice....
puste....
-------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
avalanche |
![]()
|
Na wstępie mówię - mój skaner ma fatalne rozjaśnianie/ściemnianie albo ja się nim nie umiem obsługiwać, więc jakość będzie tak fifty-fifty /w realu zawsze inaczej wygląda niż przeskanowane/
żywy trup podobno ps. te cienie wokół oczu tak mi się przeskanowały za ciemne więc to nie moja wina, że tak wyszło. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i po co pisałaś, że podobno żywy trup? =P
teraz nie wiem, jak tu coś wtrącić ;> a to jest z twojej strony bezczelność dlatego nadal będe twierdził, ze to jest żywy trup prosto z Resident Evil: Apocalipse ;> -------------------- |
avalanche |
![]()
|
ej... weź stąd idź XD
i pamiętaj! to nie ty nadałeś temu zgniłkowi wdzięczne pseudo, więc się nie afiszuj tak! -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
hm....wielkie hm XD cos umiesz, ale jeszcze sporo pracy jesli twoje mordki maja przypominac prawdziwych ludzi, proponuje wiecej cieniowania i pracy nad "kolorami" ołówka, na razie mi sie podobaja tak srednio zycze powodzonka
![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy to ręce.. nie wiem... ale jakieś dziwne mi się wydają...
-------------------- ![]() |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
będe szczera... nie podobają mi się, ale nie są złe... są jakieś sztywne... empirysta by powiedział że nie masz poprpstu doświadczenia ... no coż talen trzeba kształcić
powodzenia!! ![]() -------------------- m
|
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Mi się podobają tak średnio choć bym się
uchylał(tylko żebym się nie przewrucił) do tak raczej. A tak w ogóle to co
to jest ten empiśmempi??
![]() -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:27 |