Ołówkowe wariacje, rycie po
papierze grafitem HB
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ołówkowe wariacje, rycie po
papierze grafitem HB
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
to są skutki braku filozofii w szkole... barki natury werbalnej... no więc empirysta to człowiek który uwaza że głównym źródłem poznania świata jest doświadczenie
-------------------- m
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
:/ bo ja wiem... jakies takie dziwne... ale
co ja tam wiem. sama tak bym chciała rysować. dla mnie może być
-------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
chyle czoła.
Zrobilas CHOLERNE postępy. Roznica piorunujaca, nigdy po tych pierwszych Twoich pracach nie uwierzylbym ze to Ty to rysowalas a jednak heh. Jedyne co się czepne to, że ciągle nie widze cieni, i nie widze, żebys probowala poprawic rysowanie ubrań, bo tu same golsay :] Twarze rysujesz o 4 nieba lepiej, tylko nosy mi tak jakoś niepodchodzą, no i cienie cienie! gratulacje -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
pracuje nad jednym rysem gdzie już nie
będzie golasów ^^" (trzeba się pozbyć tego zboczenia XD)
dziękuje za komentarz EDIT: rafo (uprzedzam - rysowałam to na tak zwanego "chybcika" trochę z nudów, więc nie "szczególiłam") Ten post był edytowany przez avalanche: 09.04.2005 13:56 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
tutaj wszystko fajnie tylko jedno mnie
zastanawia, czemu nagle na srodku jego szaty sie zrobilo jasno jakby ta
szata była z jakiegoś metalu? no i troche te barki ma nisko, nawet bardzo
(szyja mu sie jakos dziwnie rozszerza),
tak pozatym to fajne. -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
fajna mordka
![]() -------------------- |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Tak jak juz mówiłam na Wicca, to Rafo jest
świetny. Taki klimatowy
![]() ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
avalanche |
![]()
|
wiesz co Avalon
ja nawet sobie nie zdaje sprawy że coś jest nietak jak rysuje ;p masz dobre oko bo jak się przyjrzę z tą szyją i barkami to rzeczywiście tak dziwnie o.O <z tym jasnym...to nie było świadome ;p zobacze może poprawie, jak zajrze do tej pracki> -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Avalon |
![]()
|
jak to mówią : diabeł tkwi w szczegółach ^^
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Fajne te obrazki. Bradzo ładne. Podoba mi
sie ..palacz" bo tak zdrowo wygląda
![]() |
avalanche |
![]()
|
żuki. ale to nie żuki. po prostu głupia nazwa
a teraz. to było rysowane w moim ekstra fajnym, tanim "bloku szkolnym" z Tesco - niebieskim długopisem (napisy jeszcze obrysowywane zielonym cienkopisem Stabilo) - żadne bajery, zwyczajny taki. tak właściwie to zaczełam tak bez pomysłu rysować. najpierw wyszedł łeb tego długiego i oczywiście jak niektórze dostrzegli wygląda to dość komicznie - mały łeb, reszta za długa. ale to tak jakoś...wyrósł. mój brat cioteczny powiedział że to krasnal. ale jest mój dopisek - znów ubrałem strój mistrza. moze to nie brzmi teraz śmiesznie ale w trakcie tworzenia było lepiej ;p zdaje sobie sprawe że nie widać tych innych napisów. no więc. ten krótszy to - ewige verdammnis? (niem. wieczne potępienie). a ten drugi - exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor [Wergiliusz, Eneida, 4,625] - miałam to zapisane ze słow. myster Kopalińskiego (znaczenie - łac. oby z kości naszych powstał mściciel]. takie wstawki. niaf niaf. ha! -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Fajne! Takie swojackie ^^. Może to nie jakieś arcydzieło, ale niezły rysunek... troche jak projekt do jakiegoś większego dziełka. Szkoda, że pod ręką miała tylko blok z Tesco, bo na białym efekt był by oczywiscie lepszy.
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
ale mieli miękki papier i się dobrze długopisem śmigało XD
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Blok z Tesco może natchnąć do przemyśleń Ava, co widać na tym oto rysunku
![]() Mówiłam Ci już, że podoba mi się jak rysujesz i zdania nie zmienię. -------------------- .
|
Silda |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Te nowsze lepsze :P Palacz jest pierwszorzędny, dłoń bardzo ladnie narysowana, w ogóle rysunek przyjemny dla oka, gdyby nie to, że papierosy są fe. No ale moim faworytem jest Rafo, przypomina mi barmana z takiej jednej knajpy :) Rafo - fajnie zcieniowany nos i skromne bo skromne, ale ciekawe wdzianko.
-------------------- sekai no hatemade
|
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Ja jestem jednego ciekawa czemu na kazdej twojej pracy są narysowani jacyś faceci? Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła (taaaa jasne...
![]() |
avalanche |
![]()
|
bo odkąd pamiętam to zawsze rysowałam babki i teraz się muszę odstresować na parę lat ;p facetów nigdy nie umiałam rysować bo kobiecie to zawsze ładne usta można dać, piękne, długie rzęsy i ją jeszcze zmakijażować żeby piękniejsza była.
a do faceta trzeba z większym uczuciem ;P bez ozdobników. zresztą mam niedokończoną kobietę, jak bede miała czas i wene to ją skończę i dam. jeszcze mam niedokończonego kolejnego faceta, i chyba jego wcześniej opublikuje. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
cmzool |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Powiem ci tak: Rysujesz fajnie, ale nie rysuj portretów
![]() -------------------- A wiesz do czego służy [ctrl]+[w]?
http://s3.bitefight.pl/c.php?uid=37460 - nie wchodź tam |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
ojaciepierdolekupoazgrozo
zrobilas duze postepy, bardzo duze... powaznie. Palacz jest swietny! Trzymaj tak dalej !!!!!! -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Noctury |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 14.11.2005 ![]() |
Mnie się tam obrazki podobają!!! <bo sama bazgrolę 98 i pół raza gorzej
![]() szczególnie palacz jest zajefajny |
rotten_strawberry |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 11.07.2005 ![]() |
Z lenistwa obejrzałam tylko Twoje pierwsze rysunki i "Palacza". Ciągle może być lepiej ale porównując: niebo a ziemia. . .
Coś nie tak ma ten palacz z ręką. Niby dobrze zrobiona, ale pod takim kątem się nachyla że wygląda jakby prawa dłoń należała do lewej ręki (przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie) Pracuj i ćwicz, bo jak widze, w twoim przypadku daje to świetne efekty :3 |
Wróżka14 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
mi wyświetla sie tylko "psychol", więc tylko jego ocenie
+ ołówek + odrobinę realistyczne + sama nie umiałabym lepiej (wolę rysować konie i budynki, ludzie mi nie wychodzą) - nie podobają mi się ręce i dłonie raczej na TAK -------------------- wskrzeszam martwe tematy!!!
nie używam 'edytuj' jestem n00bkiem !!! sse. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:52 |