'beztroskie wspomnienia', jeszcze raz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
'beztroskie wspomnienia', jeszcze raz
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeszcze raz pobujać obłoki
na huśtawce nastrojów i raz jeszcze stawiać kroki do góry nogami pokoju pogłaskać chmury na nowo sprawić, by na głowie stały i znów widzieć na różowo niebieskie migdały -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
ojej...
ja tez chce... jeszcze raz... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Wow! =D
To mi sie podoba, twoje rymowane epitety tworzą świetne połączenie. Chętnie poczytam więcej takich rymowanych wierszy=)) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Mell, Ty doskonale wiesz, że Twoje wiersze
powodują u mnie uczucia motyli w brzuchu....
a ten, zwłaszcza 2 zwrotka, jest GE-NIAL-NY.... gratuluję! =** -------------------- borufki
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Taka malutka perełka. Chociaż jak dla
mnie, mogłaś się troszkę bardziej przyłożyć, bo mnie coś dwa ostatnie wersy
wybijają.
Ale i tak śliczny, wiesz? Taki... inny. Po prostu inny. A ciężko stworzyć "inny" wiersz, jak tyle tego wszędzie =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Aaaa Mell! Jakie to śliczne!
Metaforki błyskotliwe, świetne, idealnie wpasowane. Miniaturka, ale
jaka! Po prostu aż mi szczena opadła. Gratulacje! =*
-------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Anioł pisze Anielskie dzieła...
-------------------- wybawca much.
|
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Dobrze znasz moją opinie na temat Twoich
wierszy, Ewa...
![]() Super... Tak, ale to za mało powiedziane. Jak zwykle bardzo mi się spodobał. -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Jakies mi sie to wydaje nie Twoje...
Nie podoba mi się. Może to przez rymy? -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mi się bardzo podoba.
taki.. lekki. =) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:25 |