Problemy z avatarkiem, a raczej ze
mną :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Problemy z avatarkiem, a raczej ze
mną :)
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Mam pytanko
![]() Ostatnio chciałam zmienić avatarka na zrobionego przez siebie. Avatarek ma rozszerzenie (czy jak to tam) .jpg, a rozmiar pikseli mieści się w wymaganych. Mimo tego wystkakuje mi "że nieprawidłowy format pliku" czy coś w tym stylu... Nie jestem asem z kompów (jak się można domyślić) i proszę o wyjaśnienie mi tej kwestii. Jeśli taka sprawa już była podnoszona, to przepraszam za powtarzanie się =) -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
wrzuc plik na serwer i podaj pelna sciezke
zaczynajac od http://
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Tak zrobiłam. Wrzuciłam na serwer w interii
i podałam pełną ścieżkę.... Aż taka ciamciara to nie jestem
![]() Edit: Dla pewności sprawdziłam jeszcze raz. I nic. Wyskakuje mi:
Ja wiem, niezdolna jestem :/ Ten post był edytowany przez Sihaja: 06.03.2004 10:17 -------------------- |
||
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
pokaz ten avatar
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Sihaja |
![]()
|
-------------------- |
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
po co ta spacja w nazwie? __-_"
wez zmien mu nazwe na av albo cos krotkiego bez zadnych spacji i bedzie gites;> -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
Sihaja |
![]()
|
oki, spróbuję jeszczo raz
![]() Edit: dzięki, wyszło mi. Sorcia za kłopot Ten post był edytowany przez Sihaja: 06.03.2004 20:42 -------------------- |
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
nie-ma-za-co.
;] -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:32 |