zdjęcia Zachodów Słońca:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
zdjęcia Zachodów Słońca:)
Elanora |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 12.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
http://www.lotrihp.republika.pl/zachody.htm
to moje zdjęcia zachodów słońca robione z balkonu mojego bloku, za jakieś dwa dni dodam kilka nowych... miłego oglądania |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
pierwszy mi sie ze wschodem
kojarzy...
i ostatni jest swietny... taka plonaca kula zapalajaca chmury... I ładny masz wydok z okna... u mnie jest na nowy blok... == -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Najlepszy jest ostatni. Po prostu cudo.
Wspaniały.
-------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
Na niektórych u dołu, te takie trójkątne
to wygląda jak piramida XD
Ale wspaniałe *_* -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Elanora |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 12.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
ta "piramida" to zwyczajna
hałada (mieszkam na śląsku), ale razem z otoczeniem wyglada ciekawie
|
Kalamburka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 08.12.2003 Skąd: Z zza rzeki, zza cienia drzew. ![]() |
Bardz bardzo ładne. Strasznie lubię takie
widoki.
Najbardziej podobały mi się zdjęcia 1, 3 i ostatnie. -------------------- Kto żyje nadzieją, umrze głodny.
Pisanie jest obroną przed szaleństwem. Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności. Człowiek jest tajemnicą, z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odcchodzi. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
wszystkie są bardzo łądne, a najbardziej mi
się pierwszy podoba. z mazurami mi się kojarzy ;] chciałbym kiedyś mieć
szansę sfotografować księżyc w 'herbacie' ;] raz w życiu coś takiego
widziałem. niesamowite.
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Sliczne, cudowne =) Ja sie przymierzam do
fotografii widokow, ale funudszy na film nie mam, a tym bardziej na cyfrowke
=( Ale wszystkie sa super, pstrykaj dalej =)
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
ładne... ale mnie to tam nei podnieca
bardzo bo codzinnie widze z okna takie obraziki... mam szczescie mieszkac w
wiezowcu ostatnim od pol, i do tego mam okna na zachod.,.. czyli widok na
drzewka, pola, strumyyczek i słonko... nawet to mile jest. =) Niestety na
dobry aparat mnie nie stac.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
To ostatnie zdjęcie jest naprawdę
ładne.
Rodzice kupili mi aparat cyfrowy i jak zrobi się ciepło zamierzam robić różne zdjęcia. Mieszkam w ładnej okolicy, więc chyba fajne wyjdą. Jak zrobię jakieś ciekawe, to też wrzucę na forum. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Evana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.02.2004 ![]() |
Piękne widoki, aż trudno uwierzyć, że
prawdziwe. Udało Ci się "złapać" najlepsze momenty. Przyjemnie się
ogląda takie zdjęcia...
-------------------- Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i głupota ludzka.
Einstein Albo znajdziemy drogę, albo ją wytyczymy. Hannibal |
Elanora |
![]()
|
zamierzam dodać jeszcze kilka zdjęć
zachodów z Zakopanego ale narazie nie działa mi wind com wiec musze
poczekać trochę
![]() |
dark Angel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
ładne..ładne... też mam fascynujace widoki
z okna jednak moi drodzy rodizce niwpadli na to żeby kupić mi cos takiego
jak aparat ( w najbliższym czasie ich poinformuje) jednak wrućmy do oceny
zdjęć bardzo ł±dne uwielbiam zachody zawsze pobudzaja mnie do
myslenia.
![]() -------------------- You can't call me sweet because I'm dark Angel!
|
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
super lubie patrzyć na zachód słońca.
Zdjęcia bardzo mi się podobają
-------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Zdjęcia są prześliczne, najbardziej
podobają mi się zdjęcia: pierwsze i ostatnie. Czekam na Twoje dalsze obrazy.
Pozdrawiam
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
chciałabym miec taki widok z okna.... u
mnie tylko las i szwalnia (fajna okolica, nie ma co...) super zdjęcia
-------------------- |
Elanora |
![]()
|
uaktualniłam stronke, kto chce niech
wchodzi
![]() |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ładne, szczególnie ten co wygląda jak
kłódka i ten z napisem 'przepraszamy, strona o podanym adresie nie
istnieje' ;]
nie działa =( -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Elanora |
![]()
|
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Ach.. najpiękniejsze zachody słońca to te z
Zakopanego. Nie ma to jak polskie góry. Miodzio :]
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:29 |