smak
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
smak
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
podziały przybrały kolor
kultury,
teraz patrzą na twą skórę. ważne. Ten post był edytowany przez voldius: 18.03.2004 18:02 |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm...co tu mówić , coś jak pouczenie czy
morał , dosłowny i łatwy do zrozumienia. ( Bynajmniej pozornie ) Ciekawe ,
nieźle sformułowane , ogólnie ok.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ty to masz pomysly.. hm,
oryginal.
tupeciarz no =P cokolwiek by to nie bylo to jestem zadowolona i tak ((: -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Krótko, mądrze i na temat.
Brawo (; -------------------- |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Moze i krotko i na temat, ale to nie
dla mnie, bo nie widze w tym nic wiecej niz wydumany moral / zlota mysl /
pouczenie.
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie no...
wlasciwie te kilka słów maja jakis przekaz mam tylko pewien niedosyt... az sie prosi mozliwosc zastosowania rymu kultury skory tak byloby ladnie gdyby wystąpił ten subtelny rym nio ale koncepcja widocznie byla inna... takze to tylko moje 'widzimisie' -------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
ja rozumiem ze miało byc gleboko itp....
ale dla mnie nie jest ani wzniosle, ani filozoficznie, ani tego nie czuje,
anie nie odbieram z zapartm tchem...
no ale w koncu jak ktos rzekl " zly ze mnie człek" i moze nie umiem odbierac wznioslej poezji. tak czy siak jestem na nie. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ale to w końcu nie wyszło tak jak miało
wyjść. miałem codziennie dopisywać 2 linijki... ale jakoś nie wyszło. może
spróbować jeszcze
|
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Taki inne?
Dziwne? Może miało mieć jakiś morał czy coś, ale ja tego nie czuje. Aczkolwiek nie jest złe. Mogło być dużo lepiej. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Najkrótszy wiersz jaki kiedykolwiek
widziałem. Idealny, żeby go się na pamięć wykuć
![]() Ciekawa forma, naprawdę. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:57 |