Poranna kawa
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Poranna kawa
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Poranna kawa
Tysiące nieśmiałych uśmiechów Topi się w filiżankach fałszu Z zaschniętymi błaganiami O litość codziennej melancholii Serdeczne łyżeczki cukru Z góry dostają wyrok Jako nieszczere podstępy Z dużą szczyptą zazdrości Mała czarna o poranku Zawsze, z przyzwyczajenia Broni przed zaśnięciem W świecie nudnych egoistów. (wypadłam z rytmu, dlatego wiem, że ten wiersz nijak się ma do moich poprzednich... ale w końcu muszę od czegoś od nowa zacząć;) ) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
wlasnie przed chwila, czytajac jakis Twoj komentarz, zastanawialam sie kiedy Potti da cos nowego ^^' juz dawno nie bylo =) czytam w myslach ^^' co do wiersza... pomysl niezwykle ciekawy tylko z wykonaniem troszke gorzej... jak przeczytalam o porannych melancholiach to mi sie tak jakos dziwnie zrobilo, ze nie mialam ochoty czytac dalej... ale przeczytalam... rozleniwiony wiersz wiem, ze mialas zamiar taki charakter uzyskac, takze bardzo ladnie to wyszlo mała czarna o poranku jak z reklamy maxwel house trzecia zwrotka ogolnie najmniej mi sie podoba... ale interesujaco zakonczylas... mimo wszystko za mało kofeiny... czekam na wiecej -------------------- |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
No cóż, musze przyznać iż jest to
pierwszy twój wiersz, który przeczytałem. Jeżeli pozostałe sa identyczne to
pędze je czytać.
Ten mi się bardzo podoba. Ma w sobie to coś co wciąga. Aż zaczyna się patrzeć na kawę pod innym kątem ![]() Najbardziej podoba mi się podoba ostatnia strofa. Jest chyba najlepsza ze wszystkich. Wpełni się z toba zgadzam. Co do tego wybicia z rytmu to się zgadzam, ale jeśli chodzi o mnie to nic a nic mi to nie przeszkadza. Pozdrawiam. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Yhm. Jak zawsze nie rozumiem Twoich
wierszy... =( A szkoda. Bo mi się podobają, i bardzo bym chciała.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Trochę zamotany =) Ale niektóre metaforki -
perełeczki. I ciekawy pomysł. Lubię Twoje wiersze, Potti,
-------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
A mi się jakoś tak na płacz
zebrało...
Czytałam go ale nic nie pamiętam... Moze to lepiej? Witaj znów ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:08 |