Pożegnanie Profesora Włodka, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pożegnanie Profesora Włodka, ...
Profesor Max |
![]() ![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
"...popatrz ze mną na ulatujące
marzenia
w błękitną nicość lecą... miłości niedokochane prawdy niedokłamane plany próżnością rozdęte Nasza przyjaźń jest także po to aby pustkę [sceny] wypełnić i dojrzeć SENS w bezsensie kwiatków uśmiechających się złoto... ...po śmierci" Dziś gdy tu jestem z Wami, dzień po pogrzebie Profesora Włodka, gdy to wszystko już do nas dotarło, gdy go pożegnaliśmy na zawsze... po głowie kłębią się tysiące myśli, łzy płyną po policzkach, a ból ściska gardło... Przyjechałem teraz spejalnie do swojego biura, aby napisać te kilka słów dla Was... dziś mogę tylko jedno powiedzieć... prosić Boga, aby dał mi tyle wiary i MIŁOŚCI, abym mógł każdego dnia dziękować Wam Profesorowie i Nasi Czarodzieje za to co dla mnie i dla nas robicie, KIM jesteście w naszym życiu!!! Dziękuję w imieniu Profesora Włodka, że byliście z nami wczoraj!!! Wasz profesor Max -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
A ja cały czas żałuję, że mnie nie
było.
Tak bardzo chciałam ten ostatni raz pożegnać Profesora Włodka. Ale byłam duchem cały czas. Ja też dziękuję Ci Psorze za to, że jesteś w naszym życiu. 'Jeśli miałbyś umrzeć przede pierwszy.. zapytaj czy nie możesz wziąśc ze sobą mnie' 'Jeśli miałbyś dożyć 100lat ja chciałbym umrzeć jeden dzień wcześniej by nigdy nie żyć bez Ciebie' -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
martucha2001 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Państwo Czopowe ![]() |
Ja też bardzo bardzo bardzo
żałuję...
Gdybym się dowiedziała choć pół godziny wczesniej, to bym jeszcze zdążyła wskoczyć do autobusu... a tak to zonk... :( Psorze, co teraz będzie?.. -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Martucha... watpie zeby to bylo dobre
pytanie.
Bo raczej nikt na nie nie odpowie. A co mozna zrobić? Życ dalej... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
martucha2001 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Państwo Czopowe ![]() |
Marcia... ale mi chodzi w sensie... co
będzie dalej z metamorphosis.
-------------------- |
Mara |
![]()
|
Oj... to przepraszam
![]() Własnie ja też się nad tym zastanawiam. Ale wątpie równiez by psorowie wiedzieli... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
kffiatusek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 06.04.2003 ![]() |
Tak.. .nie mogę sobie wybaczyć, że mnie tam
nie było...
|
Syriush |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: wioska, zapomniana przez cywilizację. ![]() |
Niestety i ja nie mogłem przyjechać, bo do
Warszawy mam kawałek drogi...
-------------------- |
Gosiaczek |
![]()
|
![]() santa ruchajta Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 16.04.2003 ![]() |
ja bardzo płakałam jak sie dowiedziałam, w
szkole... to takie przykre, wszystkie wspomnienia z lekcji iluzji... nasz
film z gniewu z zeszłego roku... mam nadzieje, ze pojade do warszawy w tym
tygodniu, skoro nie mogłam na pogrzeb...
Jakoś nie miałam okazji wczesniej tego przekazac, ale chciałabym złożyc wyrazy współczucia dla Metamorphosis, w końcy Wy znaliście Psora Włodka najlepiej z nas... -------------------- Me, I'm dishonest. And the dishonest man, you can always trust to be dishonest. Honestly, if the honest one is on your way you betta watch out, cause you can never predict, when he's gonna do something incredibly... stupid.
|
_Sophie_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
Jest mi strasznie, strasznie, strasznie,
strasznie smutno...
Poprostu brak mi słów... To nie miało tak być... ...prawda..? Ten post był edytowany przez _Sophie_: 22.03.2004 21:28 -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
Rouge |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 22.03.2004 ![]() |
Co prawda psoa WŁODKA znam tylko z pokazu
na 3 t. w Czocha ale i tak bardzo mi przykro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Rouge...
|
Rhea (Kasiula) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
Ja też niestety nie mogłam być na
pogrzebie bo mam dość kawałek...
![]() ![]() Jest mi bardzo przykro......naprawde.... ![]() -------------------- LUPIN RLZ!!!!!!!!!!!!!!!=*
Hehe....=D |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Nigdy nie poznałam psora Włodka ale jednak
przykro mi ze umarł człowiek tak bardzo kochany przez wielu ludzi
-------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
kudłata |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 06.04.2003 ![]() |
Ja wlasciwie Psora Wlodka dobrze nie
znalam, ale czuje sie jakby odszedl ktos wazny, bliski i kochany. Chcialabym
zlozyc wyrazy wspolczucia dla Metamorphosis
![]() A oststnio widzialam ten odcinek na dobre i na zle.. byly rozne triki, w tym kubusie i roza z chustki i to mi sie tak bardzo skojarzylo z Prof. Wlodkiem, ze nie moglam powstrzymac lez splywajacych po policzku. Oby bylo mu teraz dobrze, gdziekolwiek jest. -------------------- Kiedy wymawiam słowo Przyszłość,
pierwsza sylaba odchodzi już do przeszłości. Kiedy wymawiam słowo Cisza, niszczę ją. Kiedy wymawiam słowo Nic, stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie. |
Marionetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jesteśmy tylko laleczkami w rękach
boga.
Ktoś mi może powiedzieć na jakim on lerzy cmentarzu? Chciałabym zapalić znicz na jego grobie. ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Willchebna: 03.04.2004 23:17 -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
korniszonek |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
A i owszem. Cmentarz w Raszynie... -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:03 |