wiosna w sercu, czyli zakochana
Elfi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
wiosna w sercu, czyli zakochana
Elfi
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Jej... nic nadzwyczajnego...
Cud w tym, ze napisalam pierwszy wiersz od 2 miesiecy i jeszcze do tego... taki budzić się do życia na nowo przy Tobie chcę wyciągać ręce po szczęscie dzięki Tobie i z Tobą uśmiechać szczerze zawsze dla Ciebie zmysłowo Ożyć po raz kolejny jak wiosna napisane przed chwila... bo sie uczyc no moge... Pokazać Mu to? Z reszta... i tak pokaze =P Ten post był edytowany przez Egwadien: 22.03.2004 21:55 -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiosna,wiosna,wiosna!!!
Elfi Słoneczko ukochane=D Ślicznie i tak cieplutko, po prostu przyjemny promyk Słońca=') -------------------- wybawca much.
|
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Ten wiersz jest taki...prosty i
radosny.
Wręcz promieniuje szczęściem. Wywołuje u mnie leciutki uśmiech. -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie właśnie "zmysłowo" -
odpowiada. Wiersz mały, śliczny, idealny. Minimum słów maximum treści. I to
ciekawej. Dołącza do mojego spisu ulubionych wierszy =)
-------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Mogę się uśmiechnąc
![]() Bo jak ktos jest szczęśliwy to mi nie pozostaje nic innego tylko cieszyc sie z nim ![]() Pokaz mu pokaz ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Śliczne.
Takie krótkie, ale śliczne. B. mnie się podoba. ![]() -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
*ucieszony*
pociecha forumowa ;P świetne uczucia. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:29 |