forum comix
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
forum comix
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzieki Voldius, bardzo fajnie to wyszło
jest jakaś pamiątka netowa
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
voldius: rob mniej literowek.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
czekamy na cd =)
-------------------- ![]() yeah. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jak dla mnien iektóre sa trochę naciągane
![]() -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no może. teraz musi mi ktoś porysować
wreszcie ;P a może niektóre były naciągane, nie wiem. no ale wiem chyba kto
następny będzie... ;>
|
Puszczyk |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pisz dalej voldius - komiks świetny. (
choć w pierwszych częściach mogło być trochę mniej wugaryzmów )
-------------------- ..
![]() |
Alexa666 |
![]()
|
||
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dopiero teraz udało mi się przebrnąć przez większość partów i widzę, że tu jest part o mnie... Voldius, kocham cię! XD =* Respect, normalnie XD Sadyści zawsze powracają!!! |
||
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Voldius ja chcę nowych partów...z całą
masą
przekleństw!!!!!!!!!!!!!
!!!! /bo przekleństwa są fajne =P/
-------------------- dupa.
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
i ja tyż! XD
Ps. Macie coś do przekleństw? XD |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
tak. ja mam.
postarajcie sie nie naduzywac. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Żeby było śmiesznie nie trzeba
przeklinać....
-------------------- ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
o blabla... moralizatorzy
=P
przekleństwa wprowadzają specyficzny klimat np. w tych partach z Alexą nie da się bez przekleńswt. Wiadomo, że się tak nie mówi... to tylko zabawa cioteczki. -------------------- dupa.
|
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
muehe.. cudowne ^^
kiedy kolejny part? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Voldius, nie rób nam zawodu - my chcemy
jeszcze (właśnie nadrobiłam kilka partów)
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a ostatnio poważnie nad tym myślałem, tylko szczerze na siłę to nie można bo gówniane wychodzi. ale może niedługo coś ;> postaram się, mam już chyba postać ;]
|
Janiska |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
o murofie the best.
ciekawe spojrzenie na forumowiczów. -------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
oj, vold, za duzo wilqa
![]() to jest jeden z niewielu przykładów, w którym prymitywizm jest na plus ![]() -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
a mi siem Mega podoba nie ma co masz pomysły
![]() niektóre były ze siem zwijałam:P ale wiesz com, zrób jednego o sobie:P |
Sumiko |
![]()
|
voldius kurka wodna.
tyś się dziecko rozleniwił. a fani usychają. -------------------- dupa.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ah espeszjal dla pani Sumiko dobra
informacja, bo mam na liście 20-25 osób. już niedługo. jak mi się będzie
chciało. czyli moze dziś wieczór. musze powiedzieć, że lista jest ciekawa
;]
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
stawiam na conajmniej jednego najtłisza
:]
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nowa galeria otwarta na TeeSie: http://www.harrypotter.org.pl/magiczne/ind...?showtopic=52
77
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hehehe! dementi na maksa wypasiony!
![]() -------------------- |
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 12.06.2004 00:17) Voldius ja chcę nowych partów...z całą masą przekleństw!!!!!!!!!!!!!!!!! /bo przekleństwa są fajne =P/ a fe, no weź jak ty sie zachowujesz szczeniacko, a fe ![]() (ty *trąca Sumiko za ramie* ty, widziałaś? Ta ma evatara z Modiglianim... bijemy ją? Czy to swój?) a, no i jeszcze co do komiksu, to te częsci któe były o ludziach których znam były fajne =) powinnysmy byly zbic dawno temu. su. Ten post był edytowany przez Sumiko: 04.11.2008 22:26 -------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 01:48 |