'przeznaczenie'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
'przeznaczenie'
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
'Przeznaczenie'
Na świat przychodzi dziecko. Przed sobą ma całe życie. Ale już mój cień, pada na jego twarz. Kosa błyszczy w promieniach wschodzącego słońca... Czas płynie, jestem coraz bliżej. Możesz sobie uciekać, skoro bogaty jesteś, możesz odsuwać mnie swoją nauką, kolorową tabletką, szeleszczącymi banknotami. Ale wciąż jesteś tylko człowiekiem. Proszę bardzo! Uciekaj sobie, spróbuj mnie odsunąć, panie bogaty, ale wiedz, że i tak Cię dopadnę! -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
śmierc? Początek troche za banalny.
Im dalej tym sie zaczelo rozkrecac. Temat juz walkowany wiele razy. Ale nie powiem... Ciekawie ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Zgadzam sie z Marcią ... tylko dla
mnie trochę mniej ciekawie. Na początku słabiutko, później już lepiej, ale
sporo ci brakuje.
Ale powiem ci to co i ja słyszę ![]() ![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ooo... Raven wreszcie zawitała w nasze
skromne progi ^^'
Dawno Cie tu nie było hmm... wiersz ma niezwykle krótkie wersy czasem tworzy je nawet jedno słowo. Zamierzony cel... ale taka forma przyspiesza tempo czytania... wiersz zaczyna gonić... i to jest fajne w miejscach o uciekaniu ale w niektórych fragmentach chcialoby się oddechu i zwolnienia... zakonczenie mnie nie uwiodło a powinno ogolnie interesujace. Plus za to, ze mimo szybkiego tempa wiersz zostaje zapamietany... mam nadzieje, ze jeszcze niedlugo cos zamiescisz... ^^ -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak ciekawe..
Hm,w paru momentach się pogubiłam. Drażnił mnie lekko zapis, taki poszarpany, urywany. Temat,który lubię więc się nie doczepie ,że oklepany ;] Ogólnie, ćwiczzenie czyni mistrza... -------------------- wybawca much.
|
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne... ale nie idealne
![]() Coś mu brakuje. Ale mi się podoba. -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:17 |