"Zapomniany"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"Zapomniany"
Dark - Lady |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 20.11.2003 Skąd: Duży ciemny cmentarz ![]() |
~ Napisane w przypływie nagłej weny ~ "Zapomniany" Słońce na widnokręgu zatacza wielkie koło. Podnosisz rękę, wskazujesz jego tor. Stoję obok ciebie, patrzę na zachód światła, które daje mi życie. Odwracam się, dotykam zimnej ściany, zapominam. -------------------- Z praw Murphy'ego.
"To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc." "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie." "Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie." "Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej." "Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu." |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ani troche mi sie nie podoba.
Wydaje mi sie bezuczuciowy. Pozatym bardz, bardzo dosłowny. Nie lubie takich wierszy. Ćwicz ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Triad |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<a w słuchawkach Hey "Zazdrość"
=)> Hm,ma coś w sobie,choć bardzo,bardzo prostego.
Tylko to jakoś do mnie przemówiło, bo reszta to wybacz ale prostota i nie orginalność. Co do tych 3 zdań...Hm,może sama przypinam im taką wielką głębie? Wkażdym razie... No cóż,coś tu jest.. ale takiego małego.. Pchła mi łazi po głowie...kurde... -------------------- wybawca much.
|
||
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Takie to... zwykłe. Tratata, jak z karabinu
mszynowego, prosto z mostu. Wiersz nie razi jakimś okropnie złym
zestawieniem wyrazów, czy coś. Ale nie razi też czymś dobrym, orginalnym.
Jest... płaski. Ćwicz, ćwicz, praktyka czyni mistrza =)
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
czytam i myśle 'wiersz bez uczuć'
po czym absolutnie zmieniam zdanie.
Kompletnie mnie zaskoczylas tą scianą... lubie być tak zaskakiwana... a wlasnie te proste, płaskie stwierdzenia służa spotegowaniu tego zaskoczenia. Tak mi sie podoba -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:23 |