nieistotne, to wcale nie jest o
milosci(: hehehe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
nieistotne, to wcale nie jest o
milosci(: hehehe
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nieistotne
połóż rękę na powiekach mych to nie boli ból ukoi Twój kolejny gest nawet ten zbyt mały zasłoń świat mój ten najgorszy bo bez Ciebie... skrawkiem serca choć przykryj dzień krwawiący łzą jesteś blisko tak bo aż w cieniach moich rzęs tak daleko... siedzisz obok jako brat jakich słów mam użyć, by przekonać Cię o szczęściu? o uczuciu, o zapachu i o wiecznym poświęceniu... cóż mam zrobić, kiedy siedzisz tak? kiedy patrzysz, milczysz, słuchasz... jako mój najbliższy brat... połóż rękę na mym sercu nie bój się skryć w ciemnej duszy słuchaj dalej, o czym tak ogłuszająco krzyczy... i dla kogo nie śpi w nocy coraz bardziej sama... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Cieszę się, że jesteś. Cieszę się, że
piszesz.
Wiersz - taki na jaki czekałam - niezwykle delikatny, zwiewny (ale nie lekki), eteryczny, subtelny i piękny! Po prostu geniusz i mistrzostwo. Pięknie, Vampi. Po prostu pięknie. -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Wiersz zgodze sie z Sihaja jest delikatny
i eteryczny.
Ale brakowało mi tego co praktycznie zawsze w Twoich wierszach było. Pewnej pieknej metafory. Żeby przysłoniła mi reszte wiersza. Żebym nie zwracała na resztę uwagi. Szkoda, że nie było jej. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Może to i delikatne i eteryczne.
Ale paskudnie banalne. Wygrało w konkursie na mój najmniej ulubiony z twoich wierszy. Nie chce mi się po prostu wierzyć, że ty go napisałaś. O, podłapałam adekwatne słowo - tandeta. Ten post był edytowany przez Cat: 31.03.2004 19:40 |
vampirka |
![]()
|
||
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
heh pewnie i nie umiem przyjmowac krytyki.. moze mamy totalnie inne gusta ale tak mnie to TOTALNIE zaczyna wkurzac ze sie bez przerwy mnie czepiasz normalnie szok wiem wiem oczywiscie ze ty nie masz nic do mni tylko ci sie po prostu nie podoba to co pisze.. i nie zebym uwazala sie za niewiadomo kogo.. ale na tym forum znalazlabym conajmniej 15 wierszy ktore moznaby spokojnie nazwac banalną tandetą a ty tego nie zrobilas, tylko posylasz milutkie komenty o dazeniu do ulepszenia sie itd.. tylko mi zawsze nawtykasz cos jakbys byla conajmnej wyksztalconym krytykiem.. moze mnie ponioslo, to pewnie przez ten okres no ale ja jednak nie umiem ukrywac tego co mnie denerwuje -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
||
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Gdybyś czytała moje posty, to
wiedziałabyś że na tandetne wiersze nigdy nie wysyłam milutkich komentarzy.
Ja się dziecko na tobie nie uwzięłam, ale wychodzę z założenia, że jak się
na ciebie pohuka, to napiszesz coś lepszego i tak zazwyczaj jest.
I nie porównuj się do tych innych tandet. Ty się do takich nie zaliczasz. Górna półeczka jesteś dzieciaku, a tandetą to było tylko wśród utworów twoich, nie wszystkich. I współczuję okresu, paskudna rzecz. No, nie dąsać się =P |
vampirka |
![]()
|
aha.
tylko nie dziecko, bo az taka dorosla to chyba nie jestes -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie...
jakos nie podoba mi się... albo powiem inaczej. Nie podoba mi sie nic, oprocz 'jesteś blisko tak bo aż w cieniach moich rzęs tak daleko... siedzisz obok jako brat' to przeczytalam trzy razy... tylko ten fragment bardzo fajny... pytania w stylu 'jakimi słowami przekonać Cie o szczesciu?' jakoś nie są w moim stylu... nie umiem sie utożsamic z tym wierszem. Widocznie mamy całkiem inne charaktery... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:17 |