Koktail, możecie nie
komentować;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Koktail, możecie nie
komentować;P
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Zielono-melonowe paznokcie
Skrzą się złotem Podobno wiosna hula na łąkach. Nie daje spokoju Swym kwietniowym dzieciom Wychowuje je według stereotypów I bije gałęziami Aż w uszach świszczy. Pełna werwy i rozmachu Podsyca ogień, który nie powinien Tak wcześnie zapłonąć. Ah, podobno żyje się raz! Weź mnie za rękę i utopmy się razem W naszych gorzkich żalach. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Muszę przyznać, że mi się podoba. Przede
wszystkim forma -- ciekawa. I końcówka -- niespodziewana. Dodatkowy plus za
"zielono-melonowe paznokcie" =) Ogólnie -- wrażenie
miłe.
Nie odpowiada mi jedna za bardzo to, że ma się wrażenie, iż to tylko proza podzielona na wersy. Nie lubię, kiedy wszystko ma swój jakiś logiczny ciąg w wierszu -- ale to tylko bardzo subiektywne odczucie, więc się nie zrażaj =) Brawa za końcówkę, no =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ja wiem... do końca przekonana to nie
jestem.
Podobała mi sie bardzo końcówka i tu muszę Ci pogratulowac ![]() Co do reszty- nie bardzo mnie ruszylo. Pomysl...jakby taki oklepany? Ale niezle ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się bardzo podoba. Podbiłaś mnie
fragmentem:
Świetne, dość lekkie, ale mające znaczenie, stul bardzo ciekawy. Więcej takich proszę =) -------------------- |
||
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
interesujace...
podoba mi sie środek ^^' początek i zakonczenie takie sobie... paznokcie moim zdaniem za bardzo wydumane... a topienie się w żalach za proste... natomiast bardzo mi sie podobało wychowanie według stereotypów no super wkomponowane w temat ogólnie podoba mi sie... podoba mi sie jak piszesz... czuć swobode i nieskrepowanie... mozna swobodnie oddychac, czytając... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 09:20 |