ale to przecież teraz nie ważne
jest...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
ale to przecież teraz nie ważne
jest...
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Płonący napis na ręce
Gasnące latarnie dnia Duszący dym w pokoju Czerwone płatki róż Fałszywy deszcz łez Serce z kamienia Różowe marzenia Chłodny wiatr Ciepły szept gwiazd Jasny płomień świeczki Czarne myśli Zgorzkniała herbata Zwrot w lewo i prawo Przygryzione wargi Grzech w gardle Zmróżone oczy Blady uśmiech Jedność i odmienność -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Siobhan |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Nie podoba mi się... Takie wymienianie,
zupełnie do mnie nie trafiło.
Ten rym. Powinnaś coś z tym zrobić, strasznie rzucił mi się w oczy i bynajmniej nie wywołał uczuć pozytywnych. Ten post był edytowany przez Siobhan: 03.04.2004 23:34 -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
||
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wymienianka, nie wiersz.
(nie ma jak długi komentarz) |
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Ładne...
Ale szkoda, że to tylko metaforki. Trochę akcji, proszę! -------------------- Jestem jedną z nas. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Szczerze to bardzo mi przykro ze to tylko
wymienianie
![]() Bo moze jakby bylo rozwiniecie ![]() byloby lepiej ![]() i mam n adzieje ze bedzie lepiej ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:36 |