*......*, powroty są miłe :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
*......*, powroty są miłe :)
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Tak naprawde to dawno wiersza nie
napisałam.
Ten został niedawno stworzony. To jest tak jakby powrót w stare dzieje. I moze być nie najlepszy ![]() ~*~ Nie tej nocy... Proszę znów stań się sobą Księżyc tak samo lśni A gwiazdy spiewają tą samą piosenkę I nie bądz obojętny na sprawy, Które zapuściły w Tobie wieloletnie korzenie Miej nadzieję, bo pewnego dnia Ona zatoczy krąg wokół Twojego serca Wtedy pożałujesz, straconych chwil, Przepłakanych nocy w obawie o jutro Ono zazwyczaj jest lepsze, Gdy już tylko może być gorzej ~*~ -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
<nareszcie forum mi
weszło!!!! - szaleńczy śmiech> Dobra, do rzeczy ![]() Marciu, ty talenciaro. Śliczne, wiesz? Akurat pierwszy wiersz na jaki weszłam po naszej dłuuuuuuugiej nieobecności. No i wyrażasz w nim to, w co zawsze wierzę:
Pięknie ujęte i prawdziwe. I, jak dla mnie, pełne nadziei. Tęskniłam za Waszymi wierszami! :* -------------------- |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:26 |