Mroczna Egzystencja
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mroczna Egzystencja
Reiko |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Daleko, za górami, z pralni pod palmami :) ![]() |
To mój pierwszy wiersz na forum. Mile
widziane wszystkie komentarze(złe i dobre jeśli będą
![]() Idzie po polu, ze łzą na swej twarzy I krzyczy do nieba, koniec mu się marzy Koniec tułaczki niezakończonej Gdzie krew i ból zasiadły na tronie Potem wyciąga sztylet z kieszeni W pełni księżyca czerwienią się mieni Już kres nadchodzi morderczej egzystencji Jasności i dobra nic już nie zmęci I ostrze zatopione w rozgrzanej skórze Świt nastąpił, rozgromił burze Lecz to nie koniec wędrówki po świecie Zła dusza do nieba nigdy się nie wniesie -------------------- "Życie nie daje nam tego, co chcemy, tylko to co dla nas ma."
(Władysław Stanisław Reymont) "Life is a waterfall We're one in the river And one again after the fall" ("Aerials" - System Of A Down) |
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Hm... wiersz ciekawy, lecz trochę banalny.
Nie gustuję w takiej tematyce. Aczkolwiek ładne porównania, i to chyba tylko
dzięki nim, ten wiersz jako tako mi się podoba.
-------------------- Jestem jedną z nas. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tematyka wyłącznie dla wielbicieli mroku-
to się da przeżyć.
Ale co tutaj robią te rymy??? |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nawet nie takie złe.
Ale rymy... uch... na początku jakoś szły. A potem zrobiły się takie: "łąka -mąka", "mały-biały" (to tylko przykład, nie ma ich w wierszu ![]() Ale kilka wersów nawet intrygujących. Pisz, pisz dalej ![]() -------------------- |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Mnie też jakoś rymy nie leżą.
Jeśli przymknąc na nie oko to jest bardzo ładnie. Tematyka i klimat w porządku. -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
to jest kurfa zebranie satanistów ? nie
lubię bardzo tego stylu.
\\bleh bleh, wyciągnął sztylet, a księżyc będący w pełni odbił się i rozjaśnił jego bladą twarz.// nie no sorry, ale nie dla mnie. |
Reiko |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Daleko, za górami, z pralni pod palmami :) ![]() |
Wszystko zależy od gustu a jak wiadomo o
gustach sie nie dyskutuje
![]() Dzięki za komentarze! Ten post był edytowany przez Reiko: 06.05.2004 21:17 -------------------- "Życie nie daje nam tego, co chcemy, tylko to co dla nas ma."
(Władysław Stanisław Reymont) "Life is a waterfall We're one in the river And one again after the fall" ("Aerials" - System Of A Down) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:58 |