Galeria Zdjęć, czyli moje wariacje
z cyfrówką kolegi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Galeria Zdjęć, czyli moje wariacje
z cyfrówką kolegi
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Tytuł brzmi dumnie... moze troche zbyt
dumnie, ale co tam ;-)
Od razu uprzedzę, że aparat nadzwyczajny nie był- bez zooma, stosunkowo łatwo było poruszyć zdjęcie... ale zabawy przy nim było duuuuuużo =D Jabłoń albo coś podobnego kwitnące w pobliskim lesie... wiosna... alejka w lesie alejka w lesie w krzywym spojrzeniu ;-) Tory Nadchodzi noc... Widok z okna jednej z klas u mnie w szkole Leżąć przed szkołą i patrząć w niebo... (małe!) Cienie... (też małe!... niestety) czarno-biało... pomarańczowo! glany ![]() portret inaczej a! KUKU! (te dwa ostatnie zdjecia tyo ja... niestety kiepska ostrosc...) -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Moja pierwsza rada, Elfiś, to dawaj
mniejsze zdjęcia...mniejsze się łatwiej ogląda (:
Heh..jush dawno przestałam patrzeć na zdjęcia jak przeciętny "zjadacz chleba" (; więc muszę je ocenić trochę pod innym kątem..może i te zdjątka mają jakieś walory artystyczne...ale powiem które mi się podoba. Glany. Takie ciekawe, z humorkiem (: no i fajowe sznurowadła, chyba sobie takie kupię (: |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
wiem... juz to zauwazylam...(rozmiar)
jak bede miala chwilke tyo sie pobawie w zmiejszanie... mmi sie one automatycznie zmniejszaja i dostosowuja do rozmiaru okna =/ ... A glanow bylo wiecej i inaczej... ale sie skasowaly... =( -------------------- z podpisów pod postami:
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
nadchodzi noc jest ladne, a reszta, ot,
zwykle zdjecia
amanda, tez mam krecone wlosy, wiesz, z checia bym sie zamienila XD -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, no bardzo mi się podobają. A
szczególnie to " Patrząc w niebo". Jest takie... ladne
![]() A na tych dwóch ostatnich zdjęciach to Ty? -------------------- |
Teeta |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 31.01.2004 ![]() |
Tory i cienie są fajne
![]() ![]() -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
-------------------- z podpisów pod postami:
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
obcy atakuja rulez! XD
ciekawy pomysł z tą sesją gitarową. ostatnio mam manię na świeczki(: tylko CZEMU TAKIE DUZE? XD |
Egwadien |
![]()
|
bo cyfrowka byla nastawiona na rozdzielczosc
1024 i nie chce mi sie teraz bawic w zmniejszanie... na tapetki idealne
![]() -------------------- z podpisów pod postami:
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
cienie podobają mi sie najbardziej...
coś pięknego... *_* a tory maja w sobie coś, co przyciąga uwagę... nie jest to zwykle zdjecie, o nie... co do tego jestem pewna =) gitarowe są ładne, ale jakoś do mnie nie przemawia.. może troche pierwsze... -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Mnie najbardzie zachwycilo pierwsze
zdjecie i uwazam ze jest wspaniale
![]() Pozostałe tez sa b. ładne ![]() A ja myslalam ze Ty w Wawie mieszkasz? ![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
ciekawa jest ta sesja z gitara, cienie tez
fajne, poza tym wiekszosc to takie ladne/przecietne zdjecia...
-------------------- |
Irwena |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
plus za odwagę
![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Mornariel: 10.05.2004 19:47 -------------------- Zawiodłam się na nim... Ale z drugiej strony... On nigdy nic nie obiecywał... On nie wie...
TGZK rulezzz XD!!! Don't you cry... ja chcę tam wrócić!!! |
Qłak |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 12.05.2004 Skąd: Hogsmeade Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm mnie najbardziej spodobały się tory,
coś jakby droga w nieznane, moze szczęscie moze nie, cos odleglego,
przyciagajacego. takie moje pierwsze odczucia
![]() -------------------- |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
podoba mi sie ta alejka
jest takie wrazenie , ze sie "wchodzi" w to zdjecie ma sie ochote dojsć do tego swiatla na koncu =) moze jeszcze ciekawiej by było gdyby na koncu alejki stala jakas postac |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Tory.
Bo pod ciekawym kątem. Czy ciebie ktoś do nich przywiązał, bo to jakoś tak wygląda...XD? -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Razor |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 06.08.2004 ![]() |
Poprzednio wyrazilem sie troche za ostro,
lecz moje pytanie brzmi:
jakim aparatem robione były te zdjęcia? Jednak podobają mi się te tory, jest w nich coś... tylko brakuje nadjezdzajacego pociagu ![]() Ten post był edytowany przez Razor: 06.08.2004 21:23 |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Mi się podoba ta "jabłoń albo coś
podobnego kwitnące w pobliskim lesie... wiosna...". Jest
taka...oryginalna. Nie wiem jak innym ale mi się to podoba.
-------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:29 |