Pragnienie, piosenka, wiele razy
poprawiana
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pragnienie, piosenka, wiele razy
poprawiana
Snakebay |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: Nekropolice, na ogół w wc publicznym XD ![]() |
Napisana przeze mnie i mojego przyjaciela.
Ulozylismy do niej taby na gitare, jakby ktos chcial to moge przeslac
![]() Nad moją głową czarnych chmur wiele Usta błagają wody i chleba Chciałabym zamknąć się we własnym kościele By ktoś w końcu uchylił mi nieba Trudno wyrwać się z kłamstw potoku Trudno zła w słowach nie przetaczać Złe uczucie, nasze grzechy na widoku Zbłądzone będą między ludźmi latać Ulica, dusze ludzi pełne goryczy Idą nie patrząc nigdy za siebie W łańcuchach natchnień, przyzwyczajeń smyczy Żyją w swoim własnym niebie A ja chcę ucieć, chcę ucieć Za granicę marzeń Pożegnać się z więzieniem Chcę uciec, chcę uciec Od tamtych zdarzeń Które są dla mnie cierpieniem W cieniu uciekam z duszą na karku Bojąc się żywej istoty Nie budząc się z pragnień letargu Odchodząc od wszelkiej prostoty Szukając na oślep końca podróży Błądząc w otchłani nicości Mijam na drodze zastępy tchórzy Wracających do tamtych przykrości Choć dusza ma płacze i się buntuje Idę dalej niewzruszona A im dalej dochodzę coraz bardziej czuję się Skruszona A ja chcę ucieć, chcę ucieć Za granicę marzeń Pożegnać się z więzieniem Chcę uciec, chcę uciec Od tamtych zdarzeń Które są dla mnie cierpieniem Modlę się wznosząc ręce do góry 'O Wielcy, dajcie mi siłę Wznieście mnie ponad chmury Chociażby na małą chwilę... Chcę poczuć, że wreszcie wygrałam Dotarłam do końca nieskończoności Chwila, na którą tak długo czekałam Nastąpi, gdy wyklnę się swojej ludzkości' Wciąż uciekam, uciekam Przez całe życie W stronę ciemnego słońca Wciąż uciekam, uciekam Przyjdź po mnie, świcie Wyczekując końca -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:06 |