Logowanie Na Forum...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Logowanie Na Forum...
..::Black Beauty::.. |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
Hej!
Dlaczego za kazdym razem gdy wchodze na forum musze sie logowac? To jest troche denerwujace... -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ustaw taką opcję przy logowaniu
"zaloguj automatycznie przy każdej wizycie" [czy jakoś tak] i po
kłopocie ^^
-------------------- |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sprawdź czy masz włączone cookies.
|
..::Black Beauty::.. |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
Child wlasnie o to
chodzi ze za kazdym razem to zaznaczam a i tak to nic nie daje..
Ok, sprobuje sobie jakos poradzic ![]() -------------------- |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Mam to samo, tyle, że u mnie pisze :
Administrator wymaga by każdy się logował. Czy coś podobnego.
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Tak, forum dostepne jest dopiero po
zalogowaniu. By nie logowac sie za kazdym razem nalezy zaznachyc checkbox.
Nalezy w przegladarce miec wlaczone cookies.
Jesli nie pojdzie pomyslnie, to nalezy odniesc sie do SOA (standardowa odpowiedz admina) nr 1, ktora glosi: u mnie dziala, to Twoj problem. dem -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:04 |