Mail Error, uuuuuuuuuuuuuuuuh!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mail Error, uuuuuuuuuuuuuuuuh!
Holly |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
co to za dziwadło że you could send your
mail czy jakoś tak
później jak sie okazuje mail jest wysłany a ja nie dostaje sie z powrotem na forum! takie cos pokazuje sie jak wysyłam odpowiedx na JAKIKOLWIEK temat... powiedzcie o co chodzi....bu....heh -------------------- DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNY PODPIS.SZCZERE DZIĘKI.
nazywam się Holly. Jakieś wątpliwości?? |
eNoPe |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wszystkie osoby to maja. Ja mam tez to
samo ale sie tym nie przejmuje - tematy i tak sa wystawiane tylko ze
wyskakuje taki error. Nie musisz sie raczej tym przejmowac ale dementi nie
dlugo ten blad moze poprawi
![]() -------------------- ;] wiadomo 24
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
U mnie to się zdarza raz na jakieś 10
postów...ale i tak wszystko się potem publikuje. W sumie nic takiego.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Anyway - maile z forum... nie polecam tego
do kontaktowania się z innymi. Wszystko da się powiedzieć przez PW, a maile
są jednostronne i, co ważniejsze, NIE jest zachowana pełnia prywatności -
wszystkie są do wglądu przez admina (zapobiega to nadużyciom, ale też...).
Maile wysyłajcie z skrzynek swoich mailowych, nie z forum. Na forum - najlepiej gadać przez Prywatne Wiadomości ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Nie o to Holly chodziło.
Mail Error pojawia się nawet podczas wysyłania PMa. Ale wtedy po prostu wpisujesz znowu adres fora a post który wysłałaś już się tam znajduje. Trochę to uciążliwe, ale da się zyć. -------------------- borufki
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
mail error pojawia sie zawsze wtedy, gdy
forum wysyla potwierdzenia/przypomnienia do uzytkownikow. blad zwiazny jest
z dzialaniem funkcji mail(). Lecz blizej jeszcze nie zlokalizowalem usterki.
Bycmoze jest to usterka na poziomie serwera. Na razie musicie przebolec.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Holly |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
właśnie, nie oto mi chodziło. ja do nikogo nie wysyłam prywatnych wiadomości! mówiłam o tylko o postach forumowych ![]() anyway...tan problem chyba już został naprawiony, w kazdym bądź razie temat (przenajmniej dla mnie i na razie) jest nieważny. ale dziekuje za odpowiedzi, przynajmniej wiem, że to nie był wymysł mojego szalonego kompa ![]() -------------------- DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNY PODPIS.SZCZERE DZIĘKI.
nazywam się Holly. Jakieś wątpliwości?? |
||
Merkury |
![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Bez wątpienia, Ikar, ale pomnij na to, że Dementi na pewno (albo przynajmniej w 90%) ma wgląd w PWki. ![]() Ale podejrzewam, że jednak nie chciało by mu się czytać wszystkich wiadomości boby się bardzo szybko zestarzał... ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
||
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie ma wglądu do PW - nie na darmo się
nazywają Prywatnymi Wiadomościami. Być może można się włamać jakoś - ale
toto i czasochłonne i niepotrzebne - a e-maile z forum - są dostępne po
kliknięciu dokładnie dwóch linków...
-------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
ikar: pmy sa dostepne tak samo jak maile,
tle, ze trzeba troche czasu, albo ochoty, by sie do tego dostac. Mni sie nie
chce, w sumie cudza korespondencja po mnie splywa
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ekhm... Dostanie się do PM wcale nie jest
trudne - wystarczy mieć dostęp do bazy danych i można je wydostać jednym
selectem. Ale żeby przejrzec mejle wysyłane za pomocą foruma rzeczywiście
nie potrzeba dużo umiejętności, więc PM sa jednak bezpieczniejsze. Ale to
wszystko tak naprawdę nie ma znaczenia - nikt nie będzie czytał ani waszych
PMów ani mejli bez wyraźnego powodu. Więc dopóki nie podpadniecie - jesteśce
całkowicie bezpieczni
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:00 |