Nowa Strona
Metamorphosis!!!, Zajrzyj na najnowszą stronę iluzjonistów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nowa Strona
Metamorphosis!!!, Zajrzyj na najnowszą stronę iluzjonistów
Profesor Max |
![]() ![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Witam,
dziś tj 7 maja 2004 jest premiera najnowszej strony iluzjonistów METAMORPHOSIS!!! Strona dostępna będzie dziś od godziny 15.00, przez weekend będą trwały jeszcze testy, do poniedziałku zostaną dodane animacje flashowe na stronie głównej. I teraz nowość!!! Strona dostępna będzie pod następującymi adresami: www.metamorphosis.pl www.prestidigitator.pl www.magic y.pl www.magicy.com www.iluzjonista.pl www.iluzjonisci.pl www.il uzjonista.com A to sobie poszaleliśmy:) W dziale oferta... dodaliśmy dział Letnia Szkoła Magii, w najbliższym czasie zostaną też dodane tapety i wygaszacze, nowe filmy i docelowo będzie też można zamówić koszulki ze zdjęciem Metamorphosis. -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
kolesanka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 06.03.2004 ![]() |
Super, no to za pol godziny zobaczymy co
to za nowe cudo
![]() |
Penelopa Clearwater |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Jestem wszędzie i ci któży mnie znają zawsze o mnie będą pamiętać zawsze!! ![]() |
nio mi sie stronka bardzo podoba
![]() i ten filmik z LSM jest na nim Anet i Szpiegu ;D i taki jeden z LSM1 z mojego turnusu! i wogole filmiki sa swietne ;DDD i boshe sa zdjcia ze zlotu WITCH i ja troche na jedym jestem:P i Incia XDDD i kawalek Hermi i Mary i zabci XDDDDD Triki tez sa niezle tylko ten Jasnoiz nietrafil ![]() ale ogolnie bardzo mi sie podoba ![]() ![]() -------------------- ucichł już zmierzch umiera na krawędzi cienia gdzie myśli się kończą i tańczą ślepcy......a czerń od czerni czarniejsza......w ciemności krzyż płacze i wiem w którą stronę wieje wiatr.......z chmur spadam zsiniałych gdy rozstępuje się ziemia i wszystkie dzwony świata przez ciszę wyją jak wilki wygłodniałe....krew z krwi wypijamy nad przepaścią krzycząc modlitwy robaczywe umieramy w chaosie a świat nieruchomieje od pędu w pędzie zatrzymany i sznur wisielca pęka nam w rękach gdy po ostrzu noża stąpamy cicho smakując śmierci.....†+†
_n-a_z-a-w-s-z-e_ |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ojej...nowa stronka jest boska. Mam ja
ustawiona jaka strone startowa wiec nie male zdziwko jak weszlam po szkole i
zobaczylam to cudo
![]() Poprzegladalam juz i na pewno sobie zamowie ta koszulke ze zdjeciem ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Stronka jest wprost świetna.
A storona główna. Śliczna, tylko brak tego.. A nieważne. Ale ślicznie jest. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Syriush |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: wioska, zapomniana przez cywilizację. ![]() |
Świetnie, że jest tyle adresów.... teraz
napewno nie zapomnę ;P. A sama strona jest oczywiście fajna.
![]() -------------------- |
Layla (Draconka) |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: z paradise city ![]() |
ladna strona ... sliczna nawet ...
gratuluje =)
-------------------- |
Rhea (Kasiula) |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
Fajniutka stronka
![]() -------------------- LUPIN RLZ!!!!!!!!!!!!!!!=*
Hehe....=D |
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Świetne... mnie się nowy wystrój bardzo
podoba
![]() -------------------- |
Super_Kasia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Legnica ![]() |
![]() ![]() -------------------- Kasia z pokoju 210 , Zamek CZocha, III turnus 2004!! UCHH+ Dziub Dziub RUlEzZz
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:22 |