Droga Do Nieba, mój pierwszy
wiersz...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Droga Do Nieba, mój pierwszy
wiersz...
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Na drogę białą, skieruję swe kroki
Na drogę piękną, gdzie nie dochodzą mroki Gdzie On swą cudną siedzibę posiada Gdzie On miłość nad wszystko przekłada Tam nie dosięgnie ból i niepożoga Tam nieśmiertelna stanie ma noga W świecie pełnym blasku i pamięci W świecie do którego wszystko zachęci W nim aniołowie swą wolność ucztują W nim duchy wszystkich nas świętują W błękitnym niebie na nas czekają W błękitnym raju bramy otwierają Ten post był edytowany przez anagda: 08.05.2004 18:15 -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Takie prawdziwe- ładne.
Zawsze podziwiałam gdy ktoś do swoich wierszy stosował rymy. Nadal podziwiam. Wyszło nawet dobrze. Tekst przemawiajacy, przyejmujacy. Gratuluje ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
z wierszem jedno mi się
kojarzy:
delikatność. Taka... mgiełka, spokój i jakaś taka łagodna pogoda. Rymki ujdą w tłoku, chociaż czasem niemiło dźwięczą w uszach. Ale ogółem - podoba mi się. Debiut niezły. Wiersz pierwszy i mam nadzieję, nie ostatni ![]() -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja to inny jestem, nie podoba mi się.
maniera, którą widzę już wszędzie i której bardzo nie lubię. poza tym nie
wiem jak to jest z Bogiem i drażni mnie ten temat. jeden wiersz o ateiście i
wierzącym napisałem [niektórzy twierdzą, że był to dialog] i jak dla mnie
starczy. niezbyt mi temat wszedł.
|
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Mnie też coś nie leży. Niby ten wiersz jest
ładny (tak, ma w sobie coś), ale tematyka do mnie nie trafia.
Ale to o niczym nie świadczy, po prostu czuję się, tak że nie mogę się w to wczuć. Może jak przeczytam za kilka dni moje odczucia się zmienią... -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie podobają mi się rymy. wyglądają dla
mnie tak jakbyś najpierw je wymyślała, a dopiero potem resztę wersu.
sama treść też mi się nie przyjęła. dla mnie ani przemawiający, ani przejmujący. może temat niebanalny, ale z wykonaniem- gorzej. mimo to pracuj. będą z Ciebie ludzie ;> -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:23 |