Bez Nazwy :)), stary wiersz...
:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bez Nazwy :)), stary wiersz...
:)
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
A tak znalazłam w pamiętniku wiersz no to
sobie mysle- a dam na forum
![]() Miłego czytania ![]() Zasłoniłeś ręką gwiazdy Na chwilę- moment wieczny Czciłeś chwilę mojej rozpaczy Całośc runęła, umarła w Twoim śmiechu Utonęła w łzach- nie da się jej wyłowić Bez gwiazd to nie ja. Beze mnie to już Ty. Nieskończony ideał ludzkiej głupoty. Książe mężnego krycia uczuć. A ukrywaj...zawsze pozostaje Inny sposób. Ten post był edytowany przez _Marcia: 09.05.2004 13:15 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A bardzo dobrze, że pomyślałaś, ze dasz go
na forum =) Bo strasznie mi się podoba. Taki delikatny i w moim stylu. Na
takie wiersze czekam. Ślicznie
=* -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
śliczny, delikatny wierszyk
'bez gwiazd to nie ja' uwiodło mnie to malutkie zdanie... może dlatego, ze tak bardzo kocham gwiazdy? a może dlatego, że Marcia ślicznie wplotła je w swoje poetyckie słowa? =) -------------------- |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Bardzo ładne, takie delikatne...
Gdy to czytałam coś we mnie drgnęło. Świetny wiersz, gratulacje. ![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
milutkie
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:20 |