Ty, Ech, co tam...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ty, Ech, co tam...
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
No dobra, byłam smutna, zawiedziona, bardzo
rozczarowana i chyba sama do końca nie wiedziałam, co o tym wszystkim
myśleć. No ale niech będzie...
Ty. Twe oczy były jak niebo, A włosy miękkie i rozkoszne Twój dotyk oddalał nieuchronne piekło Z Tobą cierpienie było radosne Pomiędzy przyjaźnią, a miłością Od początku czasu do końca trwaliśmy Druga zbyt blisko graniczy z zazdrością Pierwszą się nigdy nie nasyciliśmy Te wersy, które pomogłeś pokochać I te struny, na których grać mnie uczyłeś Dziś mnie nie cieszą, mogę tylko szlochać. Czy nie zrozumiałeś? Nie zauważyłeś? Muzyka, przy której niegdyś moja dusza Tańczyła, do Ciebie na oślep biec chciała Dziś nawet blady cień szczęścia zagłusza Jak kropla rozkoszy – wiecznie za mała Te dni są teraz jak bolesne piętno Wypalane na nowo przy każdym wspomnieniu Gdzie życie, co wraca, gdzie całe piękno? Pamięć coraz głębiej topi mnie w marzeniu -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmm...zdecydowanie ostatnia zwrotka jest
najlepsza
Pozatym ten wiersz wydaje mi sie taki ech...osobisty ja sama szczerze powiedziawszy nie dałabym takiego wiersza na forum. Wiersz mi sie podobał...moze i w niektorych miejscach banalny nie tloumaczac nikogo, ale banalnosc jest czasami w porzadku ![]() Chociaz jakos nie do konca jestem na 'tak' Moze chodzilo o wiecej uczuc? Albo nie bylo odpowiedniej muzyki zeby wczuc sie w klimat? Nie wiem...ale jakos nie do konca ![]() No, pozdrawiam :* Ten post był edytowany przez _Marcia: 10.05.2004 14:53 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:25 |