Zawiłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zawiłość
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
W świetle to nie ja
Bez przyjaciół to nie ja Beze mnie to nie Ty Kolorowosć dnia w nocy Gwiazdy wesoło migocą prawie co noc Robi się lato Zimne deszcze, takie upojne Wspomnienia tego co było taki inne Zawiłość co będzie dalej Życie, ja i Ty.. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
no coz...ciekawe...ale bardziej jakby sie
na tekst piosenki nadawalo
![]() Czytalam to juz na blogu. Pozdrawiam! ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Gryzie mnie powrtorzenie "noc"
"nocy"
I jakos mi sie skojarzylo z "piosenka ksiazycowa" -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
a mi sie przeciwnie bardoz podoba
to chyba najladniejszy twój wiersz jaki czytalam |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
chyba powinno być 'takie inne' wiersz podoba mi się z początku zakonczenie takie troche nie tego... ^^ Zycie, zawiłość, (...) taki spokojny wiersz ale jednak szukam czegoś innego -------------------- |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:39 |