Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
To już dwa lata. Dwa lata jesteśmy ze
sobą, dwa lata istnieje to forum. Przetrwaliśmy kryzysy, dni w którym forum
nie działało. Zresztą... nie będę tyle gadać, jak ktoś chce wstawić
przemówienia - niech daje
![]() ![]() |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
No cóż mi pozostaje
powiedzieć...Dziękuję...
To jest najbardziej adekwatne słowo... =* -------------------- wybawca much.
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hello, hello, ludu wszelkiej maści i
koloru ^^. Dwa latka skapnęły
![]() ![]() ![]() Za wszystko dziękuję ![]() Poznałem taką masę wspaniałych osób, że aż nie wiem jak za to podziękować... No - to pierwsze dwa lata za nami - przed nami niezbadana ilość ![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Nie no, odchodzę od Gothica II,
przychodzę na forum, a tu tylko dwa posty?! O Wy...
![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nigdy nie potrafiłem przemawiać, więc
powiem tylko "dziękuję".
-------------------- |
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
Tyle miłych chwil
![]() ![]() -------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Nikt mnie nie pamięta, nikt nie zdaje sobie sprawy, że jestem długo na forum, że pamiętam fioletową eliskę, że......
Yyyyy co ja to miałam... ? Oby tak dalej. Nie będę nikomu dziękować, bo za bardzo nie wiem komu ![]() |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Heh, a ja pamiętam i fioletową eliskę, i
to co było jeszcze przed fioletową... (chyba takie podobne kolorki, co
teraz)... I byłam Tentitutką (w skrócie Tenti), ale i tak mało kto mnie
kojarzy (:
Cieszę się, że jesteście wszyscy, bo to forum jakoś wbiło się w moje życie. Na pewno będę pamiętać i opowiadać dzieciom, tudzież wnukom. Dzięki za to, że jest forum. A właściwie, że jesteście Wy -- bo forum to my. =* -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
CO?! Muszka... to Ty jestes
Tenti?!
![]() |
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Heh, co tu dużo mówić - to jest pierwsze
forum, na jakim się pojawiłam i chociaż już nie udzielam się na nim tak
bardzo, jak kiedyś, jest dla mnie wyjątkowe
![]() ![]() Życzę powodzenia na wiele lat następnych i podrawiam twórców i bywalców ![]() -------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
A ja Cię Muszko pamiętam. Mgliście bo
mgliście ale jednak. =)
|
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
Muszka naprawdę? Dziękuję, że mnie
uświadomiłaś
![]() -------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ja tam wlasnie dzieki temu forum mam co
robic
![]() Czytam, odpowiadam...poznaje fajnych ludzi ![]() Dziekuje Wam wszystkim bardzo :* -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
pierwsze forum, na którym zaczełam sie
wogóle jakoś wypowiadać (i chyba jedyne
![]() ![]() DZIĘKUJĘ ! ! ! -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
weszłam tutaj pierwszy raz koło września
roku... chyba 2002. mniejsza z tym.
i od tamtej pory na innych forach czuję się trochę obco, tak się do Was przyzwyczaiłam. słowo 'internet' kojarzy mi się z Wami, z tym forum, nieodłącznie. mam tutaj sporo wspomnień. może nie tak realnych i niezapomnianych jak te z prawdziwego świata, ale w pewnym sensie ważnych. a napewno wyjątkowych. nigdy nie sądziłam, że czegoś takiego doświadczę. że będę chciała poznać ludzi z internetu, będę z nimi rozmawiać przez telefon i gg, czasem pisać listy (albo nie odpisywać na nie ;P). że się z ludźmi z różnych krańców Polski zwiążę w jakiś sposób. i był czas, też 'przez Was', że zapomniałam się w bajce zwanej wirtualnością. a teraz, kiedy znów powróciła na odpowiedni dla siebie, czyli dalszy plan- może Wam się wydawać, że o Was nie pamiętam i się dla mnie nie liczycie. ale to złudne wrażenie. dziękuję. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mogłabym wspominac fioletową Elisę,
Biuuuma, 'dobre czasy', przejście z Elisy na Org.pl ...
Forum niby ma być zabawą, ale jednak stało się czymś waznym. Pamietacie, jak były wątpliwości, czy dotrwamy do 2 lat? Teraz widac, że jednak to jest możliwe. Poprostu - dzięki ;* I oby doszło do nastepnych 2 lat ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
hmm..ja tu nie jestem nawet rok, tylko od
pazdziernika, to jest 8 miechow jush!
![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a pamiętacie jak sypnęły się pełne
rozżalenia tematy, posty i rozmowy o tym jak wszystko się wali?
jakoś jednak nie umarliśmy śmiercią wirtualną. może tamci co to pisali praktycznie tu nie wpadają (oprócz Sayaki chyba tylko), ale nadal jest sporo innych, którzy wtedy byli. i sporo nowych- wcale nie takich złych jak ich malują. =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja na tym forum jestem od niecałego roku,
a zdązyłam strasznie się do Was wszystkich przywiązać, nawet tych, z którymi
osobiście słówka nie zamieniłam. To jedyne forum na jakim się udzielam i
wszelkie przerwy są dla mnie prawie jak detox =)
Musz, ja też Ciebie pamiętam, na fioletowym byłam jako Falka, a wcześniej, przed fioletowym jako Kati Cour. I ciągle tu wracam. I będę wrscać, bo tu panuje taka szczególna atmosferka, nawet pomimo tych wszystkich "dyskusji", scysji i narzekań =* -------------------- |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
huuuuuu........ na dzień dobry - arigatou
gozaimasu Klaudi-san za powiedzenie mi o tym topicu =)
hej, pamięta ktoś mnie jeszcze? pewnie nie ^^" może to i dobrze, Wasze życie jest dzięki temu szczęśliwsze =P ej, pragnę przypomnieć, że chodź faktycznie, forum samo w sobie ma dwa lata, to wcześniej była juz społeczność... na jakimś tam serwerze, nawet nie pamiętam jak sie nazywał =P no nic, poprzechadzam się jeszcze chwilkę, zobaczę co się tu nowego dzieje... stare dobre śmieci... uważajcie, to miejsce zmienia życie człowieka =)) -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Emp, jak zobaczyłam twojego posta to od
razu mi się Nutelli zachciało XD
A to, że zmienia zycie - popieram całkowicie! ;D -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
A nie ma za co Empirku, nie ma za co
![]() Oj zmienia życie, zmienia. Jestem tego żywym (no dobra, nie całkiem żywym) dowodem ^^ |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzieki Wam, wiele się nauczyłam
każdy czlowiek uczy się od innych nowych, ciekawych rzeczy i nie ma znaczenia, ze znamy się tylko przez tą szklaną szybkę monitora... bądźmy razem jeszcze... dziekuje =* -------------------- |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
no nie, pamięta ktoś jeszcze nutellę? XD
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jejku:)
ja pamietam.. wszystko jednak czasem bylo. bylo bylo .... kurcze powiem ze supper:))) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:41 |