Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Ja pamiętam Empirku
![]() |
Mysz |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Emp: Nie, w ogóle. Kto ty jesteś, przecież
ja cię nie znam i nic nie pamiętam XP Podobnie jak caaaała reszta forum.
Potti:
I, że ktoś będzie trzymał w domu Twoją kurtkę, przyrzekając sobie co tydzień, że ją odeśle ;PP Dzięki, za to, że mogłam sie uzależnić od netu. I od Was. To dzięki Wam mam tyle kontaktów na gg i komórce=P Niektórych poznałam także w 'realu', co bardzo mnie cieszy=) To naprawdę niesamowite uczucie, jakby nie było. -------------------- Jestem jedną z nas. |
||
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
A jakże pamiętam fioletowe forum, tylko że
wtedy rzadko tam wchodziłam, bo nie miałam stałki (a częściej tu bywam
całkiem od niedawna, bodajże od początku tego roku). I nawet nie pamiętam,
jaki nick miałam na początku. Później już, pod koniec fioletowego
przemianowałam się na Ellie i tak już pozostało.
Fajnie, że forum jest już tyle czasu. A teraz, kiey była długa przerwa w jego działaniu, to trochę smutno było. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
26 maja bedzie pol roku jak jestem
urzytkownikiem forum i zasypuje was durnymi postami, raz sie zyje, co sobie
bede zalowac =P forum ogladam od jakiegos ponad roku =P wtedy jak na elisie
zaczela rejestracja siadac, chcialam sie zarejestrowac ale sie popsulo cos,
w koncu skonczylo sie na rejestracji 26 listopada... i nie zaluje XD forum
zawdzieczam przedewszystkim duzo smiechu XP niektore ficki
rozwalaja,
hehe, pozdrowienia dla wszystkich XD -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nasze forum rozwijało się długi czas.
Pamiętać trzeba, że to dzięki FFnutellowemu narodziło się forum Fan Fiction,
to i zapomnieć się tych czasów nieda. Albo bzium....elias przokomarzała się
z dzieckiem- "bziuuuum, bziuuum" i tak narodził sie bzium. wszyscy
tworzyliśmy to forum i nasz wkład da się wyczuć choć mamy wrażenie, że nikt
o nas nie pamięta. Pozdrowionka dla wszystkich
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Merkury |
![]() ![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
// Komentarz
To już 2 lata? ![]() Hohoho. ![]() Szkoda, że tak późno doszedłem do Was, trochę ponad rok temu... ![]() // End Ellie, a kto ze starych użytkowników nie pamięta starego designu? ![]() Jeszcze jak forum było pod adres harrypoter.elisa.pl ![]() Tak jak wszyscy bardzo się cieszę, że forum istnieje już tyle czasu i mam nadzieję, że nadal będzie funkcjonować. (pomimo pewnych przeciwności ![]() Pozdrawiam wszystkich! Ten post był edytowany przez Merkury: 11.05.2004 20:23 -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
az sie zrobilo slodko i sie lezka w oku kreci
=)))
kuswa... u mnie to praktycznie 2 lata jakby nie patrzec (: a zawsze mialam takie kompleksy ze jestem taka "NOWA" ... :P ;d -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Mój pierwszy kompleks... pamiętam, że
chciałam się wkręcić w te kółeczka w stylu Cynth-Draco-Visala-Empire etc. i
troszkę udzielałam się na forum. W końcu odważyłam się napisać PMkę do Vis,
która bardzo chciałam poznać. Ja ją okropnie długo obserwowałam, a ona
stwierdziła, że mnie nie kojarzy;]] To był dla mnie koszmarny cios;P i tak
narodził się mój pierwszy kompleks.
-------------------- Jestem jedną z nas. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak dawno ?
A ja to tu krótko jestem. Dokładnie - 27 lipiec 2002. Zapewne nikt mnie nie pamięta. No może po za tymi , ktrym się naraziłem ( chociażby szanowny pan Draco ;-P - bez ironii :] ) W każdym bądź razie , jestem stosunkowo 'nowy' w porównaniu do niektórych. Jeszcze pamiętam , jak się miotałem gdy wprowadzono oczojebny fioletowo-zółty , aż myślałem że trafiłem na inne 4um ;-P No nic. nie wiem czego się życzy w takich przypadkach , lecz na szczęście forum jakoś dobiło. Takl na odchodznym - wszystkiego naj wszystkim i wszystkiemu.Na wieki wieków. AMEN. PS. Hagrid , dzięki za wymienienie mnie w publicznym evencie , chociaż nie było to konieczne , wielu innych zasługuje na uwagę ;-P Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 11.05.2004 20:39 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
hefaj, ja cie nigdy nie zapomne od momentu
jak mi sie sniles... nie mam pojecia jak wygladasz ale mniejsza o to XD
wiecie co, czesciej jestescie w moich snach niz znajomi z reala, czy ja
jestem nienormalna? XD
![]() ![]() -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja zaczynałam w środowisku FG, kiedy już
był wyraźny podział ludzi między podforami. zainteresowała mnie
'przewodząca' tam wtedy trójka- Girl of Gryffindor, Evitka i Łapa.
zaczęłam nabijać tak jak one i jako tako się z nimi poznałam. coprawda coraz
rzadziej gadamy, ale to chyba dzięki nim osiadłam na dłużej na
forum.
potem one odeszły w sumie (zupełnie lub właśnie na ts), a ja w różnych okolicznościach poznałam Hagrida, Sayakę (no i tutaj okoliczności nie mieszczą się w 'przyjaznych' ;*), Triad i kilka innych osób. znudzona Forum Głównym i spadającym tam poziomem, znalazłam się tutaj. a teraz tak siedzę, przenosić mi się stąd nie chce (; Vampi, Emp -> kiedyś to nigdy bym nie pomyślała, że takie forumowe sławy mogą mieć kompleksy typu 'jestem nowa', 'nikt mnie nie zna'. w ogóle jakoś Was zupełnie inaczej widziałam. nie mówiąc o Dementim ;P -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myszon - iks de!!! XDDD
naprawdę tak to widziałaś?
a ja pamiętam jak ja sie wkręcałem do "elity" XD i to niewiele wcześniej XD a teraz zobacz - jesteś jednym z najstarszych i najpotężniejszych czarodz... ee... no forumkiem nyo =D oo, i widze że i Vampi jest =) yoooooo, Vampi, ziomie mój! XD o i Hefaj i w ogóle =) Krcze, aż mi łezka w oku sie zakręciła, stare dobre czasy ^^" krcze, gadam jakbym miał z 90 lat dziwne, w końcu mam przecież 1027 i od jakichś 900 lat nie żyję XD -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potti - buehaahahahahaha!
Serio!?
Kobieto, przecież kiedy ja tu przyszedłem byłem chyba jedną z najbardziej zakompleksionych istot na ziemi. To dzięki temu miejscu i tym ludziom którzy WTEDY byli stałem się tym kim jestem. Nie no, Emp forumowa sława XD -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
OMG ^^' Serialnie ? XD ( Tya...xmen , lol XD ) Emp - a ty mnie wogóle kojarzysz ? ^^' -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
heh..ja pamietam jak doszlam do forum to
akurat byl temat zalozony przez myske - za co siebie szanujemy. wszyscy
wypisywali takie dluuuugie listy z podziekowaniami, ze sie kofamy mua mua i
wogole. A ja wtedy znalam tylko Levinke i to i tak nie za dobrze. I taka
mała się czułam. A potem Morna mi napisała na gg że ma draże kokosowe i tak
się zaczęło
![]() |
Empire |
![]()
|
Hefaj no nie żartuj sobie, jak mógłbym
Cie nie pamiętać =D
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Emp -> jakbyś bardzo nie był
zakompleksiony w realnym świecie czy na forum kiedyś, to kiedy tu doszłam-
wszyscy Cię już znali, lubili itp. a to uczucie o Twojej sławie miałam
mimowolnie ;P
Voldius -> nie p.....l, że Twoje wywody są głupie i nudne. jesteś jednym z najciekawszych ludzi jacy doszli po moim przyjściu tutaj (; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
forumowe slawy XDDD
ja to was lubie ^^" ojej zaczyna sie robic fajnie. fajnie fajnie jak kiedys,, a ja musze biologii sie uczyc fck :P -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
vampi ja tesh musze i to biolki
^^"
a mnie to nikt nie kojarzy buuuuuuu ;( |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
A ja jestem od 27 września 2002r. Półtora
roku jak nic
![]() Ten post był edytowany przez mroffka: 11.05.2004 21:17 -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Empire |
![]()
|
walić biologię, mówię Wam to ja - Emp z
BIOL-chemu =)
dziś jest jumpreza XD neonai - ja Cie conieco kojarzę ale za mało żeby cokolwiek powiedzieć. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Laura_ |
![]()
|
kojaze neonai jako osobe ktora jest od
niedawna (zawsze mi sie zdaje ze doszlas zaledwie przed tygodniem) a jej
posty sa wszedzie XP
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Potti |
![]()
|
Neonai-> uważaj, bo zaraz się nie
powstrzymasz od zapewnień, że wręcz przeciwnie ;> czasem są tutaj takie
dni, że wszyscy wszystkich kochają.
a mnie wszyscy kojarzą i w ogóle boska jestem (joke) ;P i już nie choruję na kompleks niższości, bo Emp, Draco etc. za rzadko przychodzą. kiedyś ich strasznie chciałam poznać. Empa do tej pory praktycznie nie znam, a Dracona tylko trochę- ale za to w realu ;D -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Hefaj |
![]()
|
||
Hehehe...no ba , banowanego łatwiej się pamięta ;-P No i ta afera Dogersa..kto chce posłuchać historii to poprosić XD -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja kojarze Neo z manga ^^'
jakoś tak wyszło ze jej osobe widzialam na topiku bziuma wlasnie o mandze =) w kazdym razie kojarze Neonai XD ja doszłam jakos w czerwcu rok temu... ale bywałam już wcześniej głównie za sprawa Avalona =) potem zaciekawiła mnie ta 'zabawa', która wkrótce przestała nią być =) ^^ -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:51 |