Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja w realu znam tylko Kirę =D łohohoh Kira
już się ukrywam przed tymi kijami bejsbolowymi XD
Mell, mamusie sie pamieta cale zycie :* Ten post był edytowany przez Neonai: 11.05.2004 21:20 |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potti a w jakim city mieszkasz? bo wiesz,
wiele rzeczy da sie zmienić ; )
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no od Ciebie dość daleko, w Pruszkowie
(pod Wawą) ;D
ale będę w tym roku na lsm. masz zamiar i tym razem przyłączyć się do naszej wycieczki po Gdańsku? -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja 2 maja byłem w Gniewie. Gdzie
dokładnie jest LSM?^^
Hefaj- Dogers-karma dla psówXD Idzie lato czas spotkań.... Neo- pisałaś coś do mnie na GG? Kanapki z krwią i napój z nutell! Proszę się częstować! ![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Si si, Nai pisała (nie Neo
==")
A pamietam na netserwisie jak pierwszy raz byłam, to Cynthia mnie zjechała bo wzięłam jej buzke XD byłam wtedy w 1 gim..a teraz ide do 1 Lo...jeny jak ten czas leci...XD |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potti - pewnie, tylko dajcie znać kiedy,
co i jak =)
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wycieczka po Gdansku?
To moze i ja sie przylacze? ^^' to moje rodzime miasteczko XD (nie ma to jak wpraszanie sie) ;D -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hagrid , NIE-PRZYPOMINAJ-MI-O-TYM!
XD
Gdańsk ? Wycieczka ? Co? Gdzie ? Jak? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
_Tara-Madrid_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Head Office of Platinum Dragons, Hell ![]() |
powiem tyle, że sie przyłączam do
swietowania
![]() jestem tu od troche, ale moge sie zalorzyc że nikt mnie nie kojarzy ![]() nie mam zbytnio co wspominac na razie, odpowiada mi na razie bardziej rola obserwatora niz aktywnego uzytkownika ![]() i ciekawe czy to forum dotrwa nastepnej rocznicy... ![]() -------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||||
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Ja poproszę Hefaj ![]() |
||||
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdańsk Wrzeszcz! Gdynia Rzeźnia!
Ogólnopolski zjad forumowiczów w domu Empa.
Klaudi- wypisz 284 zaproszeniXD -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Jestem okrągły rok. Ponad. Rok i 2
dni.
Dziękuję za to, że opieprzaliście mnie za durne posty (i nadal to robicie XD) dziękuję, za to, że tutaj jesteście. zawsze ktoś, nigdy Forum nie jest puste Dziękuję za to, że mogę tu być i dziękuję, przede wszystkim dziękuję wszystkim, którzy dbają o to, żeby się trash can nie zrobił z naszego forka... =* i za to dziękuję, że tu poznaję przyjaciół. Że tu poznałam Triad, Mellisę, Mroffkę, Atinkę, Mornę, Mysz, Klaud, Hefaja, Voldiusa, Agnieshę, Kubika, Muszkę, Lilly i wszystkich, wszystkich innych... =* -------------------- borufki
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Ale dlaczego ja? ![]() No chyba, że Hefaj mi pomoże. Hefaj no chodź, dam Ci Krufke ^^ |
||
Vanella |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: * ~z nieba~ * ![]() |
Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze kojarzy
![]() Musze przyznac że na tym forum troche przeżyłam ![]() ![]() Pozdrawiam znajomych i nieznajomych ![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Hej Van
![]() |
Vanella |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: * ~z nieba~ * ![]() |
a było, było teraz mi smutno
![]() ![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
Hefaj |
![]()
|
||||||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oj , ty to tam wiesz ;-P Ale inni chcą posłuchać. No więc. Z chcęcią bym wam tu to zilustrował , lecz nie mam jak. Dziadzio Hefaj kiedyś był gupi i dostał bana. No i Zarejestrował się pod nickiem Dogers. No i tak hulał , aż zobaczy w huper markecie , pudzkę z karmą dla psów. Wyobraźcie sobie , jaka miał minę , gdy ujrzał na niej wielkimi literami napis 'Dogers'. I odtąd to niechlubne miano ciąży za mną jak kula armatnia. To było w telegraficznym skrócie. Oto 5 minut z historii K.v.J. ;-P Van- Witam , pamiętam , pamiętam napewno jak mówiłaś o swym wyjeździe do Włoch/Hiszpanii ^^ Emp- no właśnie , u mnie chata mała ale może być! XD Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 11.05.2004 22:18 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||||||
Empire |
![]()
|
Hagrid: ALE DLACZEGO U
MNIE!?!?!?
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Emp, bo może masz duże mieszkanie ;P albo
co...
ja sie w zasadzie też moge zwalić XD -------------------- borufki
|
Vanella |
![]()
|
Hefaj (też Cie pamiętam) tylko jakoś
sobie nie moge przypomieć tego o czym mówisz teraz, ale dobra ja mam
sklerozę więc to się wytnie
![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
Empire |
![]()
|
Van! Heja! A mnie pamiętasz? =D
Ja mam Twoje GG cały czas =)
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ja jestem...ojj długo, już nie pamiętam
ile. Kiedyś w lato mi się nudziło a poznawałam dopiero neta i trafiłam na
stronkę hp którą polecił mi mój anty-potterowy brat cioteczny ^^ I weszłam a
tam na dole był odsyłacz do forum. Najpierw nie udzielałam się tylko
czytałam posty a dopiero potem się zalogowałam =) Bardzo miłe chwile tu
przeżyłam i mam zamiar przeżyć ich jeszcze więcej ^^
no i ludzie są wspaniali - jest parę osób które są dla mnie ważne i wniosły dużo do mojego szarego, nudnego życia za co im serdecznie dziękuję. Jesteście kochani ;DD a najbardziej kocham mopa mornę =* i żeby nie było to innych też XD Ten post był edytowany przez avalanche: 11.05.2004 22:39 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||
Hefaj - specjalnie dla
nas, dłuższa wersja tej historii ![]()
Vanella - siostro, proszę skalpel i nożyczki ![]() |
||
Hefaj |
![]()
|
||||
To jest najdłuższa ;-P A po za tym - jaki skalpel ? Kuba W. starczy ;-P -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
eh moje wywody są nudne i głupie [a może
dla niektórych nie;]] , ale muszę.
więc przyłączyłem się do Was... hmm jakoś we wrześniu. wcześniej siedziałem trochę na ircu, gadałem w nocy z różnymi ludźmi. no i oni zachwalali forum, że nie wiem. kilka osób, jak Draco i Brendę znałem wcześniej, ale niezbyt dobrze. we wrześniu niezbyt byłem aktywny. po 3 miechach przypomniałem sobie, że mam tu konto. wszedłem, zaczeła się jakaś dyskusja [bodajże o Wojewódzkim]. no i tak zacząłem wpasowywać się w społeczność forumową... kłociłem się, później polubiłem, poznawałem ludzi. ironia Sumiko, ostrość Psycho, wyśmiewanie Bitter, szczerość Morn, no i Cat, która potrafi na początku zbić ;]. nowi muszą mieć, centralnie przej***. ciesze się, że już nie jestem taki nowy. nie jest tak źle teraz ;] niektórzy parskają sarkazmem, są przyjaźni, krytyczni, mili. no i legendy. Emp, Hazel, Murof, Villemo [Bitter now], Draco, Grid, dementi. niektórzy z nich jeszcze żyją ;P. no i kilka moich osobistych legend, jak Atina, samotna_pasażerko, Sih, Mell, loon,Mysz, Triad, Timmy, Vlary, matoos, Hefaj, Lilly, Potti, CoB, kubik, Syriusz_Black. osoby z którymi radko [albo w ogóle] gadam, acz bardzo szanuje ich zdanie. a mity powstają w różnych okolicznościach. kojarzę też kilka takich osób głównie z lsm. vampi, Bren, Anet, anna_maria czy Gosiaczek. no i Syriush powiedzmy XPP ogólnie forum kojarzy mi się dobrze, jednak kilka osób zanirza poziom. no nick. i wogóle fajnie że jesteście Xddd cholera to chyba mój najdłuższy post na tym forum ;> |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |