Renesans, dedykowane Triad
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Renesans, dedykowane Triad
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
gdy się ciało chlebem stanie
i gdy śmierć mój wzrok zaciemni, duch ciężarem pozostanie jako w niebie, tak na ziemi odradzanie ciał na nowo to Feniksa paranoja, lecz gdy powiesz tylko słowo, żywą będzie dusza moja -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Milo jest uslyszec cos takie od
przyjaciolki
![]() Nie bede komentowala bo to przeciez jakby przypieczetowanie Waszej znajomosci ![]() Pozdrawiam :* -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Agape : Cel,Miłość,Marzenie.... Mahcok Ęic Jóm Eleina.... -------------------- wybawca much.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ef, Triadzik, zazroszczę Ci
![]() Wierszyk podoba mi się. Głębiej nie komentuję, bo to Wasz =) -------------------- |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Sliczne... ale własnie to coś co jest
tylko i wyłącznie wasze, dla Was
-------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
to też cudowne =)
[pierwsza linijka z kościołem mi sie kojarzy XD] -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Bardzo ładne. Tytułu nie panimaju, ale nie
wszystko muszę zrozumieć. Wreszcie jakieś zgrabne rymy.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:34 |