Fotki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Fotki
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
1 jest fajny.
2 mi sie nie wczytuje kazdy 'krzywy' jest za wielki zebym mial czas go obejrzec (wczytuje sie godzine =='') i ostatni taki zwyczajny... znowu zdjecia ==' -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwsze zdjęcie najlepsze, ma klimat.
reszta za wielka. pokaz fryzur fajny, tylko to okno po lewej psuje wszystko.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
pierwsze jest świetne, później podobał mi
się trzeci krzywy. reszta troszkę niedopracowana. ale na prawdę jest bardzo
dobrze. fryzury też baaardzo mi się podobają. kojarzy mi się z XIX w. łoł,
jest dobrze ;]
|
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie się najbardziej podobają te fryzury,
ale to chyba oczywiste czemu.
Jesteś tam Ty Ania. I kurcze no. No a co do pozostałości to wszystko co dasz Ty będzie dla mnie cudowne. I więcej mówić nie trzeba. Całuje :* -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
o. teraz sie otwierają. dwa pierwsze
miodzio. w 'krzywych' widzę ducha artystki. reszta taka sobie.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
boze... one sa wspaniale
Ania
kurcze sa po prostu cudowne jak dla mnie a z krzywych najlepszy jest 3... kojarzy mi sie z oknem w cczocha na 2pietrze... nie wspomne ze osatni.. to genialny i piekny prosze... daj jeszcze pare! -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Syriush |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: wioska, zapomniana przez cywilizację. ![]() |
Fotki są świetne. Naprawde robią ogromne
wrażenie =).
-------------------- |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
|
Neonai |
![]()
|
pierwsza fotka banalna, ale za to kuba mmm
jaki psychodeliczny ;D
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Bardzo fajne jest zdjęcie
"klasa", ma fajny klimacik. Pozoba mi sie także krzywy nr 3 .
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
sympatyczne
naprawde ładne klasa rewelacyjne ale krzywe tez niezle... czuć w nich taką specyficzna 'dume' pozytywna dume sliczne =) -------------------- |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne
![]() Szczegolnie ta ostatnia i pierwsza Lekcja fotografiki?? -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:21 |