Dla, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dla, ...
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
cóż... wedlug mnie nie jest jakis
cudny
jest po prostu. dla dla cienia pod drzewem dla przejrzystego nieba dla wiatru w letni dzień warto czasem czuć dla dzwoneczków śmiechu dla lekkiego dźwięku fortepianu dla najprostszych w świecie słów warto słuchać ciszy dla nieznanego uśmiechu dla skaczącego dziecka dla tarzania się na śniegu warto być człowiekiem kochać dla tego warto czasem umrzeć płacząc dlatego jestem dla tego, by po prostu żyć... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
najlepsze wg mnie sa 1 i 2
zwrotka
ogólnie jest bardzo ladny tylko tytul mi sie niepodoba ale slicznie jak zawsze:* |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
A mi sie płakac zachciało.
Naprawde piekny wiersz. Z morałem. Podoba mi sie. Bo mowi prawde. Czuje wiele uczuc. Dziekuje. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
ŁAdne. Takie mądre.
Urzekło mnie ![]() -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Taki liryczny Coelho. Prawdy oczywiste
ubrane w ładne słowa.
|
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
a mi sie nie podoba.. jest.. hmm.. taki..
nie, nie pretensjonalny..raczej normalny.. o tym co zze.. ;p
pozdro -------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja myślałam, że już dawno to skomentowałam
^^" Nie ma jak skleroza...
Mi się podoba i to bardzo. Mówi o prawdach, które są w moim życiu bardzo ważne i o maleńkich "uczynkach", o zwykłych rzeczach, które się na to wszystko składają... Piękne jest. No. Brawo, Vampi ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:46 |