"szczęście", ...dla
powrotu?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"szczęście", ...dla
powrotu?
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
"Szczęście"
Róża zasypia pod stosem ciepłych spojrzeń, Serca drżą od uczuć. I gwiazdy płoną ognistą tęczą. Niebo tak uśmiechnięte jest dziś, A ja stoję wśród drzew - i rozmawiam z Wiatrem o pogodzie. Liście śpiewają pieśń o miłości Uczuciu odrodzenia... Szczęście z białymi skrzydłami, Uleciało wysoko ponad chmury I spadło w postaci deszczu By spocząć w ludzkich sercach. Pragnienia wybuchły jak motyle, Rozłożyły swoje promienie. Marzenia doczekały spełnienia Iluzja stała się czasem... ______________________________________________ Dawno mnie tu nie było... tęskniłam... -------------------- wybawca much.
|
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Triadzik śłiczne :*
Tylko tyle powiem. Bo więcej nie potrafie. Tak bardzo mi sie podoba :* -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
kurcze..
.jest super. zawsze marzylam o pisaniu takich swietnych o p t y m i s t y c z n y c h wierszy .. ! :))) po prostu poczułam sliczne lato. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dziękuje Vampi,bardzo,bardzo
dziękuje^^
Bo za to "optymistyczne" to Cię ozłocić powinnam+^^+ Niesamowicie mi miło =") -------------------- wybawca much.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no a co moze wiersz pogrzebowy co?
XD
to mnie tak napawa optymizmem ze hoho ! =) napraqwde... dokladke prosze -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Vampi chodzi chyba o to ze ja powiedzialam
Triad na gg, że jest śłiczny ale nie całkiem wesoły
![]() ![]() Ten post był edytowany przez mroffka: 15.05.2004 14:31 -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
szczęście zagościło w moim sercu
Piekny wiersz... taki do przytulenia =) Kochanie, jesteś wielka =* -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
,,A ja stoję wśród drzew-
i rozmawiam z wiatrem o pogodzie'' te dwa wersy mi się strasznie spodobały =) a poza nimi wiersz jest też śliczny i ciepły. cieszę się, że patrzysz z uśmiechem na świat. i podobnie jak Vampi zawsze chciałam pisać sensowne, optymistyczne wiersze- więc chylę czoła. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Ładne, wręcz piękne.
Tak mi się zaraz weselej i przyjemniej zrobiło. Na coś takiego akurat miałam ochotę, bo wszyscy dookoła mnie ciągle gadają o tym jacy są smutni. A tak...miła odmiana. ![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo fajne. lekko się czyta, ciekawa
tematyka. na prawdę bardzo mi się podoba.
-------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pięknie. Strasznie mi się podoba. I przy
okazji: chciałabym się kiedyś tak poczuć. Żeby niebo uśmiechnęło się do mnie
pełną gębą =)
-------------------- |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Bardzo ciepły wiersz. Podoba mi się.
-------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:24 |