Ogromna Prośba Do Was - Młodych
Poetów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ogromna Prośba Do Was - Młodych
Poetów
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
Mam do Was wieeelką prośbę. Moja koleżanka
dostała za zadanie domowe w szkole przyniesienie 15 wierszy pisanych przez
młodzież. Ja jej obiecałam, że pomogę. I tu się zaczyna prośba. Pomyślałam,
że jesli nie mielibyście nic przeciwko temu to wezmę kilka wierszy od Was.
Czy w takiej sytuacji wyrazilibyście na to zgodę? Wybrałabym kilka i
napisała prywatną wiadomość do każdego autora wybranego przeze mnie wiersza,
aby napisał krótką notkę biograficzną o sobie (imię, niekoniecznie nazwisko
(ale nie zaszkodziłoby), gdzie mieszkacie (tylko miasto), w jakiej szkole
sie uczycie i Wasze hobby). Bardzo Was proszę o przemyślenie tego.
Uratowalibyście zycie mi i mojej koleżance. Pozdrawiam gorąco.
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jak dla mnie nie ma problemu. ale moje
wiersze są dziwne, więc nie wierzę, żeby zostały wybrane. z chęcią pomogę
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja tam też nei mam nic przeciwko. ale
równiez jak powiedział voldius JA też nie mam talentu, więc wątpię, ze ksoś
się tym zainteresuje
-------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no to ja mowie jak
poprzednicy.
;] ale jakby cos w razie czego [eheh :p], to jestem do dyspozycji...hm a raczej moje wiersze -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Jeśli chciałabyś wybrać jakiś z moich
wierszy to nie ma problemu
![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie mam zbyt wiele swoich dzieł (no i spojrzmy prawdzie w oczy - amatorskich, ale tu chyba o to chodzi?) ale w razie czego również służę pomocą (:
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm..jakby co - chociaż mje wiersze są
tandeytą - możesz wybrać mój , no problemo.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Jeżeli Ci się coś mojego spodoba -- bierz
śmiało.
Ale wiesz, sądzę, że nic się nie nada. Bo... a zresztą (; piszę to tylko dlatego, żebyście nie pomyśleli, że jestem egoistką i się nie podzielę moimi bazgrołami ;D -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie ma problemu, ale wolałbym żeby było
zaznaczone że to moje (o ile jakieś się trafią
![]() -------------------- |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
wow, dziekuję wszystkim za chęć pomocy.
szczerze mówiąc myślałam, że nikt sie nie zgodzi.. teraz jak mam Was tak
dużo, to chyba wybiorę od kazdego po jednym wierszu aż mi sie 15 uzbiera
![]() -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Moich niby też parę jest, więc się
zgadzam.
-------------------- Jestem jedną z nas. |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Jeśli któryś z moich Ci się spodoba, to go
bierz, nie ma problemu.
![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Morn, widzę, ze się łączysz w wyrazy
ubolewania ze wszystkimi z powodu odejścia "Klanu"
![]() ![]() ![]() ![]() a co do wierszy, to do jakiego to miasta idzie??? -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie wiem czy jakikolwiek mój wiersz
jeszcze przetrwał, ale jeśli coś znajdziesz i Ci się spodoba- here you are
(:
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Jesli bedziesz chciala skorzystac z moich
to bardzo prosze
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Norriśka |
![]()
|
||
zielona góra. jako zadanie domowe mojej koleżanki =) -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:32 |