List Do ''człowieka
Sukcesu''
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
List Do ''człowieka
Sukcesu''
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie dodaję zwykle nic do moich wierszy,
ale ten może wydać Wam się dziwny. wypada więc powiedzieć, że (jak pewnie
zauważyliście) nie ma w nim bezpośrednio moich odczuć- napisałam pod wpływem
czegoś. i według tego co myślę o 'paru' ludziach na
świecie.
List do ''człowieka sukcesu'' Cześć, co u Ciebie słychać? Dobrze Ci się żyje pod krawatem? Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwy Podróżując dookoła świata. Ale powiem Ci coś, kochanie Ja tego wcale nie potrzebuję Bo widzę cały, piękny świat Z okna malutkiej kawalerki. I wiem, że teraz żałujesz Bo nie słuchałeś, kiedy mówiłam O tych loteryjnych milionerach Przegrywających swoje życie. Niestety już jest za późno Na opuszczenie wyścigu szczurów Już nigdy nie zjemy lodów w parku Ciesząc się z życia, ot tak sobie. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Hmm.. dość prosty, dla mnie oczywisty. Ale
cieszę się, że poruszyłaś ten temat, ponieważ mnie też chodzi to po
głowie.
Ładne, bo ładne=) -------------------- Jestem jedną z nas. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Tak, oczywisty, ale moze wlasnie taki mial
byc?
Badz co badz bardzo mi sie podoba...nie wyobrazam sobie 'trudniejszych' slow uzytych w tym wierszu. poruszyl mna...gratuluje ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak zgadzam, się ta hm,pozorna oczywistość
idealnie pasuje. Przemawia, wdziera się do ludzkiego umysłu...
Podoba mi się,naprawdę mi się podoba =') Bo przecież tak wielu ludzi o tym myśli... -------------------- wybawca much.
|
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
zbyt doslowny i oczywisty =/
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
miejscami rzeczywiscie zbyt
prosty...
ale w całości daje to pozytywne wrażenie... ten temat, w lekkiej ironii, nie moglby być przekazany w inny sposob... moim zdaniem wiersz poprawny jak sama mowisz, pisany pod wplywem chwili, takze nie idealny... nie dopracowany... stwarza to lekki niedosyt ale ogolnie plus... podoba mi sie =* -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Przypomina mi "Marionetki"
Norwida, mój ulubiony wiersz zresztą. Jestem na tak.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:29 |