Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+
.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.
Amanda |
![]()
|
Unregistered ![]() |
..
Ten post był edytowany przez Amanda: 01.01.2015 20:57 |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Jak spojrzałam na formę - krótkie wersy
itd, to myślałam, że mi się nie będzie podobało. Ale po przeczytaniu
zmieniłam zdanie. I to radykalnie... Ten wiersz... ma coś w sobie. Jeste
taki...uspokajający. Niby o czymś, z czego człowiek zdaje sobie sprawę, ale
jednocześnie nie umie tego określić.
Bardzo mi się podoba. Bardz bardzo. P.S. "Pustani" to błąd? -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ładnie chociaz jakos nie do
konca...
Jakos do konca mnie nie przekonał. Za to wydaje mi sie taki swiezy...tak wiosenny ![]() ładny jesli chodzi o klimat ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Homo viator- nieodłączny los człowieka
inteligentnego.
Bardzo ładne, jak zwykle chaotyczne, a jednak spójne. Gdyby to był obraz, a nie wiersz, widziałabym Cię machającą z entuzjazmem pędzlem, kreska za kreską. Tak, pod względem formy przypomnia mi to obrazy impresjonistyczne. Po raz kolejny pojawia się motyw nieba (wcześniej, o ile pamiętam "po co niebo ptakom"), przypadek czy celowo? (; Jak zwykle przyjemnie mi się czytało Twój wiersz. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:20 |