Krwawa Świeczka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Krwawa Świeczka
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Zaczyna mi brakować życia
Brak światła - to nic Przechadzając się po bulwarach Takich pełnych ludzi Ostrość i zachłanność Widze! Co dnia. Kawałeczek miłości sprzedaj mi Gwiazdo złota - sprzed bram Częstochowskich Zabrałeś wszystko: niebo, ziemię Przyjaciół, radość, słońce, smutek Oddaj! Co dnia. Zasznurowawszy buty wyruszam daleko Mokrą rosą stroisz struny A Ona stoi tam, tak daleko Ucieknie Ci, boso Uważaj! Co dnia. W porannej kawie moczę język Kiedyś tak słodka, teraz zapuszczała Puszcza, ze snów Każdy na swoje sny pełne marzeń Tak, właśnie tak! Co dnia. Kaczki na wodzie pływają Zaraz ukradną Ci ostatni kawałek chleba Żar nadzieji znieknie Zostaniesz sam, ze mną Dla mnie! Co dnia. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Jak dla mnie- za doslownie w niektorych
momentach
![]() Nie bardzo mi sie podobał...czytalam go juz na blogu. Wiesz czemu nie mogłam skomentowac. Pozatym...nie trafil do mnie całkowicie. A szkoda. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Triad |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<a w słuchawkach Hey
"Mamjakty"> Hm,jakoś nic nie pamiętam... cholera... No po prostu niektóre zwrotki musiałam czytać po kilka razy, tzn. wracałam się do ostatnich linijek. Twój wiersz był jak taki cichy śpiew pasi koników zagłuszony przez muzykę z taniej dyskoteki... Po prostu w moim przypadku było tak ,ze Kasia Nosowka diametralnie z Tobą wygrała.. I choć Jej teksty znam na pamięć, zupełnie zakłóciły spojrzenie na Twój wiersz. Moze powinnam go przeczytać jeszcze raz z inną muzyką? Zapamiętałam za to jedno!
To mi się strasznie spodobało= ![]() -------------------- wybawca much.
|
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hm.
pretensjonalny. troche irytujący. banalny. zwłaszcza tytuł wydaje sie taki naiwny i własnie pretensjonalny. ten przymiotnik najlepiej opisuje mi ten wiersz. mam wrazenie, ze podczas 'tworzenia' mial na Ciebie wpływ jakis inny pisarz, jego styl, sposób pisania i chciałas troche - byc moze nawet nieświadomie - wzorowac sie na nim. miało wyjsc naturalnie i spontanicznie, wyszło troche smiesznie i banalnie. niestety, nie podoba mi sie. dla mnie ten wiersz nie ma klimatu, czyli tego co cenie najbardziej. jest o niczym. nie ma duszy. po prostu. Ten post był edytowany przez Kira: 23.05.2004 20:18 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:46 |