Ty..., nowy wiersz :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ty..., nowy wiersz :)
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmm...ostatni duzo we mnie siedzi,a trudno
jest zebrać myśli, moze dlatego dla niektórych ten wiersz moze wydać sie
'cięzki' w sensie trudny do przeczytania.
Wg mnie jest tandetny i ma oklepany temat...ale tylko to przychodziło mi do głowy. Pozatym pisząc ten wiersz nie myślałam o nikim konkretnym Ty Słyszałam, że nie ma idealnych ludzi Ale przecież jesteś Ty Mówią, że są rzeczy niemożliwe Ja by patrzeć na Ciebie Mogłabym przemierzyć niebo W poszukiwaniu odpowiedniego miejsca Słowo, którego nie wypowiadałam W Twojej obecności nie ma sensu Chwila bez Ciebie Straconym kawałkiem siebie Jeden Twój uśmiech A wszystko ma piękny kolor I proszę nie psuj tej magii Przy Tobie każdy dzień Chcę przeżywać z pełną świadomością Dzięki Tobie cisza nie jest już pustką Ten post był edytowany przez _Marcia: 24.05.2004 19:00 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Fajny, ma w sobie to coś, emocje
odczucia.....
Masz styl i umiesz pisać... Oby tak dalej pozdrooffka i życze weny kelyy -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Oj, Marciu, jak ja Cię rozumiem, jak
ja...
Łza mi się zakręciła w oku, bo właśnie przeżywam to samo co Ty napisałaś w tym wierszu, chciałam tak napisać, a wyszło mi tylko "Chciałabym"... Lubię jak wiersz mówi do mnie o tym co czuję. Ten to robi. Dziękuję =* Ten post był edytowany przez Sihaja: 24.05.2004 19:20 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:54 |