Dziecko Anioła
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dziecko Anioła
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Zdarta skóra na palcach
Mokre stopy od wiecznego biegania Po trawie mokrej rosą Chcoiaż stawiałam stopy ostrożnie Nie dotykałam cierni To znowu twarz mam pełną ran Zagubiona w świetle Odnaleziona w zamkniętej komórce pod schodami Przyłapana na modlitwie do aniołów Odetchełam ciężko Zgasiłam w sobie to co było złe Zapaliłam nową świeczkę radości Niech nie zgaśnie -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<a w
słuchawkach...ciszaaaa>
Hm,ma coś w sobie... Troszkę wypadam z rytmu...Kurcze w pewnych momentach się gubiłam. Ta komórka pod schodami wydaje mi się prosta, a jednak... Hm,no nie wiem...Coś mnie urzekło,tylko problem w tym,ze nie wiem co... Może to,że to o Aniołach =") -------------------- wybawca much.
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
ta ogolnie anioly to bardzo modny temat
na wszysytko =)
ale wiersz mi sie podobal.. własnie temat dodal takiej delikatności |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Twój wiersz ma w sobie coś, co bardzo mi się
podoba, ale nie potrafię dokładnie powiedzieć, co to takiego.
Tak czy inaczej uważam, że jest ładny. ![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
całkiem sympatyczny, chociaż czytałam
lepsze. odniosłam wrażenie, jakby nie niusł żadnego przesłania...
-------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Powtorzenia w pierwszej zwrotce i to mnie
najbardizej razi.
Pozatym...jakos za oczywiste jak dla mnie. Nie lubie taki prostych wierszy, gdzie wszystko moge szybko wyczytac. Szkoda -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:08 |