Fotki Z Wa, opisz co widzisz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Fotki Z Wa, opisz co widzisz
HarrOla |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 07.07.2003 ![]() |
ach, i jeszcze ten rdy kolo z długimi
włosami (to chyba Fred albo George) wygląda troche jak Alex Band z The
Calling, (zajebisty)
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Fauna - Hagrid ma peruke, nie wiem
oczywiscie na 100% ale on na wszystkich zdjeciach z premier itp imprez ma
takie krotkie... Widac ze gosc jest juz starszy a raczej by takiej czupryny
ciemnych lokow juz nie zapuscil XD
Jak dla mnie, to Emma nie wyglada jakos okropnie, po prostu stweirdzam ze do niej cos takiego nie pasuje i ja sma za nic w swiecie bym sie tak nie ubrala XD -------------------- |
Karolcia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
kurde strasznie ejdziecie na ta Emme....
nie widze wcale na jej twarzy tony makijazu
![]() pozatym rzezcywiscie dziwna sukienka ale czy ona znowu az tak wiele odkrywa? ![]() moim zdaniem wyglada dziwnie ale i tak ma cos w sobie ;] a restza... te dlugie wlosy mnie dobijaja.... tragedia... a daniel jakos grubo wygalda ![]() -------------------- http://www.walktoremember.prv.pl <--- polska nieoficjalna strona mojego ulubionego filmu
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
O rany ale wyglądają. Heh.. Anglia taki
duży kraj, a ładnych ciuchów nie mają? Mi się ich stroje kompletnie nie
podobały, a fryzurka Rona ekh.. szkoda słów.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wg anglicy nigdy nie mieli jakiegos super
gustu co do wybierania sobie ubran....emma dla mnie nie powinna robic sie na
taka stara babe....w koncu jest mloda dzieczyna....
|
Szara Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Z Biedronki ;) ![]() |
Bonnie Wright-wyglądała ślicznie,tak
młodo i naturalnie.Emma-włosy ładne,ale ta sukienka...najładniej wyglądała
na premierze drugiej części.Czemu nie założy czegoś "w miarę
normalnego"?Ustylizowała się na lata 60.Tom-lepiej nie bedę brudziła
tego Forum okropnymi słowami.Daniel jak zwykle elegancko.Tak ładnie się
uśmiechał...śliczny..
![]() ![]() -- "...Ponad gór omglony szczyt Lećmy,zanim wstanie świt, Żeby wydrzeć lochom,grotom Nasze harfy,nasze złoto!" Pieśń krasnoludów,"Hobbit,czyli tam i z powrotem" J.J.R. Tolkien -------------------- Ugryźć Cię?
|
vigga |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
no wiec:
no dobra, moze i nie ma tony makijazu [watpie], ale napewno ma przynajmniej tone pianki na wlosach... i wyglada jakby to cos w co jest ubrana bylo workiem na ziemniaki ![]() Dan, no ogolnie to jakos tak nawet wyprzystojnial ostatno, ale strasznie dretwo wyglada. garniturek, koszula. Rupert to przynajmniej jakos sie ubral... Malfoy wyglada jak... no, moze sie powstrzymam, z takim glupkowatym usmiechem. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
||
kallafiorr |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 25.05.2004 ![]() |
Emma zdecydowanie lepiej wygladała na
premierze w Londynie
![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
No dobra, kiecka całkiem niezła, ale ten
biały kwiat wyglada dupiato :/
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
kallafiorr |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 25.05.2004 ![]() |
HEH
|
Anet |
![]()
|
![]() mała księżniczka Grupa: czysta krew.. Postów: 144 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: raz w lewo, raz w prawo i prosto. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ta, wtedy wam się kiecka nie podobała,
teraz kwiaty w kiecce, ludzie! Jeszcze się taki nie urodził, coby
każdemu dogodził.
Moim zdaniem obie sukienki nie są złe. Istanieje takie coś jak gusta i gusteczka. Jej się podoba taka, Wam nie. Sukienka z premiery w UK bardziej mi przypadła do gustu, te kwiaty właśnie mi się podobały. Ogólnie b. ładnie wyglądała. Co do facetów obaj wyglądali bardzo fajnie. =) -------------------- Straceni jak Romeo i Julia, bez szansy na lepsze jutro.
|
Szara Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Z Biedronki ;) ![]() |
Ginny-cudo,tak naturalnie i
dziewczęco.Eee.....ten obok niej to Seamus?Nie poznałabym,wyglądał jak Filch
![]() ![]() A najładniejsza jest Keira Knightley!! ![]() -- "Ilia spojrzała w górę.Na Wilczej Skale działo się coś okropnego.Jęki i szczęk mieczy dał dziewczynie wiele do zrozumienia.Ludzie znad Wody musieli wszcząć walkę.Czym prędzej pobiegła do lasu,po drodze zawiadamiając wszystkie żywe istoty jakie napotkała na drodze o wojnie.Przeczuwała,ze dotrą jeszcze elfy leśne i Santy z Mrocznej Puszczy.[....]...Nagle Ilia wyskoczyła z za sosen,chwyciła strzały i łuk i wystrzeliła prosto w serce Ivora.Elf zawył żałośnie i upadł na ziemię,powoli przemieniając sie w wilka.[..]Ilia spojrzała na bladą twarz Elwina.Jej ukochany umierał.Pocałowała go w czoło i pogłaskała po włosach...było za późno.Nadeszła Esmeralda z orszakiem,nawołując Ilię.[..]-Jeśli umarł Elwin,umrę również ja!!-Ilia chwyciła miecz spoczywający w rękach elfa i przebiła nim swoje serce.Ostatnimi słowami jaki wypowiedziała było "Pochowajcie mnie obok niego" i jęk przypominający jęk wilka..." -------------------- Ugryźć Cię?
|
Eden_ka |
![]()
|
||||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Bo Amerykanie nie moga byc gorsi od Anglikow, zreszta u nich hp mial wczesnij premiere (dobrze mowie?) XD Nu, na premierze w Londynie Emma wyglada lepiej... zaczynam siew powoli przyzywyczajach do tego jak ona sie ubiera na imprezy tego typu XDDan spoko wyglada w garniturku przy Rupercie w poprzecieranych i postrzepionych spodniachXD
Szara - mnie to mowisz? XD -------------------- |
||||
Madzia K. |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 06.07.2004 Skąd: Katowice ![]() |
Tu jest zdjęcie z filmu:
Ten post był edytowany przez Madzia K.: 25.07.2004 18:07 Załączony/e obraz/y ![]() ![]() -------------------- My secret
|
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Te zdjęcie widzieli już chyba wszyscy - dałabyś coś nowego
-------------------- ..
![]() |
Madzia K. |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 06.07.2004 Skąd: Katowice ![]() |
mój email to magdak796@wp.pl albo lepiej podaj mi swój email to mogę Ci
wysłać 70 zdjęć z filmu.Ale daję nowe. Załączony/e obraz/y ![]() ![]() -------------------- My secret
|
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
takie pytanie a po jaką cholere nam
fotki z fimu ???
![]() co do fotek z premiery Emma rzeczywiście przesadziła z make-upem a ta sukienka masakra rupert wygląda jak na speedzie ale fajne ma włosy serio I like it ![]() daniel ma za małą marynarke heh a przynajmniej tak to wygląda XP a ten aktor co gra nevilla ma krzywe zęby Ten post był edytowany przez Teodora: 26.07.2004 12:38 -------------------- m
|
marvia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 02.07.2004 Skąd: Kraków ![]() |
Tom super wyglada, Rupert też, tylko że ta
Emma wszystko psuje, osobiscie mi sie wcale taka ladna niewydaje....:/
-------------------- SYRIUSZ B(L)ACK!!!!!!!!
|
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie nabijaj == ( to się usunie , ya ? ) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 07:42 |