Wędrujące Posty?, O co chodzi?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wędrujące Posty?, O co chodzi?
Fauna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 ![]() |
Czasem, jak wyślę jakiegoś posta i
wracam na forum, okazuje się, że są na nim zupełnie inne wypowiedzi, niz przedtem ![]() . Tzn. wracam i jakbym znalazła się na innym temacie. To strasznie denerwuje, bo wychodzi na to, że wysyłam teksty zupełnie nie na temat, z innej beczki. Nie wiem, o co chodzi. Czy to ja robię coś nie tak? ![]() ![]() ![]() -------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. Podczas kiedy pisałaś posta ludzie
napisali swoje i masz wrażenie że jest nowy temat...
2. A tak pozatym to forum Magiczne jest przeciesz XP -------------------- ...
|
...::Trynity::... |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 07.09.2003 Skąd: Avalon ![]() |
moshe nie czytasz faktycznie do
konca...skonczysz pierwsza strone i odpowiadasz...a nie zauwazylas ze tych
stron jest np 10
![]() -------------------- " Imagination sets the spirit free,
into distant land of fantasy, close you eyes and you will see within your mind there lies the key... " (all rights reserved:) ) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:25 |