Jeszcze
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jeszcze
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wracam do tematu, który zjawia się u mnie
co jakiś czas... Cóż, takie życie ;-)
Wszelkie podobieństwo do rymów - przypadkowe Jeszcze to się nie obudziło Jeszcze w pączku kwili Jeszcze czas w pluszowych kapciach nie zstąpił cicho po murze tęcz Jeszcze mam marzenie o kształcie Twojej twarzy schowane w rozedrganej powiece jeszcze mam ciszę snu Aniołem w różowym niebie jestem przez chwilę jeszcze Uśmiechem moim w oczach jeszcze kwitnę dla Ciebie A jutro tańczyć będę w tulipanowych obłokach Ten post był edytowany przez Sihaja: 27.05.2004 18:52 -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No, no, Sih...
Jak zawsze świetnie =) Tak wdzięcznie, pogodnie... Spokojnie. Tylko czemu taka nuta niepewności? Czemu jakiś taki... niepokój? Tak nie wolno. Ja Ci zabraniam. Nie bój się. Nie każdy kończy jak ja. "Jeszcze mam marzenie o kształcie Twojej twarzy schowane w rozedrganej powiece jeszcze mam ciszę snu" I tego Ci zazdroszczę. Ja nie mam nawet tyle. Piękny wiersz. Cichy taki. Wyśniony. Szczęścia, Sih, szczęścia dla Ciebie =* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Takie Twoje- ale jakos nie do
konca.
Brakowało mi metafor. Troszeczke za doslowna jak dla mnie pierwsza zwrtoka. Ostatnio widze Twoje wiersze i one sa milosne ![]() No coz....ale podoba mi sie taka forma ![]() Pozdrawiam :* -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Ellie |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Ja się wcale nie dziwię, że wiersze Sih
ostatnio są takie miłosne. Jeszcze masz marzenie, no i mam nadzieję że się
spełni. Wiersz ładniutki. Jak powiedziala Cailith, taki cichy.
Trzymam kciuki, zeby to się w taki śliczny kwiatuszek rozwinęło Pozdrawiam, Sih :* -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:39 |