Twórczośc Moja Xp, ....pod wpływem
natchnień.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Twórczośc Moja Xp, ....pod wpływem
natchnień.
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
No dobra to ja coś tu napisze, a wy mozecie
sobie porzucać mięsem albo się pozachwycać *_*
Ciało zalane krwią cierpienia Błądzący wzrok po znajomych nieznajomych twarzach. Płytki oddech nie pozwala mówić. Agonalne błaganie o pomoc. +++ Niebieskie oczy Skrzydła anielskie Zleciały z nieba Zaplamione krwią. +++ Uczucia -Znowu powracają do życia Strach -widze w twoich oczach Ból -w sercu Nie ma -miłości Przyjacielu -zniknąłeś. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Zdecydowanie 3 wiersz mi sie najbardziej
podobal...
Reszta taka jakby niedokonczona. 3 o czyms mowil- jakies przeslanie... reszta troche slow nie wiem czy dopiero zaczynasz...ale jesli tak to nawet niezly poczatek. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Poczytaj sobie gazety dla małolatów. Krew
i mrok są już w tym sezonie niemodne.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj Cat, mysle, ze w gazetach dla malolatow
wlasnie krew i smierc sa na topie...
takze zapraszam do sprobowania na łamach jakiegos brukowca... -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Prawie same równoważniki zdań... Trochę
czasowników w wierszu być musi, bo brzmi jak wyliczanka. Trochę więcej niż u
Ciebie (pod tym względem 3 wiersz jeszcze wypadł najlepiej
![]() Wiersze - ot, są. Ani dobre ani złe. Siedzę jak siedziałam, nie poruszyłam nawet rzęsą. Wezmę pierwszy lepszy tomik albo czyiś kajecik i będę miała to samo. Ja nad wierszem chcę pomyśleć, albo go przeżyć. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:12 |