Strach
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Strach
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Strach
Nie chcę nic więcej burze mi wystarczą spijane na obrazkach mróz zamknięty w rękawiczkach dłoni pocałunek wlepiony w usta ekranu Żyć na odległość jest mi bezpieczniej Pragnienia zamknąć w skarbonce na kluczyk i na wieczne odesłać czekanie Ten post był edytowany przez Sihaja: 04.06.2004 23:45 -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
mi sie podoba.
![]() -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
W sumie tak ![]() -------------------- |
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Koncowka po prostu cudowna
![]() Zawsze jakos te Twoje koncówki sa najbardziej 'jakies' ![]() Wlasnie na taki wiersz czekalam :* -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sih, Twoja delikatność mnie
rozbraja...
oczywiscie w sensie pozytywnym w Twoich słowach, nawet tych napisanych, da się wyczuć subtelność, ciepło, czułość... te cechy tak potrzebne w szare wieczory.. z zimnymi sercami... niemala sztuka... =* -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Trochę odbiega pd twojego stylu,
przynajmniej tak mi się wydaje. Jak zwykle lekko, zwiewnie, ale zabrakło mi
... no nie wiem, tego magicznego czegoś.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:55 |