Videoklipy, Muzyka + Film
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Videoklipy, Muzyka + Film
loonatyk |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Ey, wokalista The Darkness wcale nie jest pedalski. Określenie "pedalski" jest dla tego zespołu krzywdzące patrząc i słuchając taką "Mandy" Westlife'a, czy innego boysbandu, który nagrał ten cover. -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
||
voldius |
![]()
|
||||||
Unregistered ![]() |
nno Kira wie co pisze ;> nawrócimy Cię ! ;] |
||||||
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
nie cierpię videoklipów. Jesli
podoba mi siem jakaś piosenka i zobacze klip to przeztaje mi się podobać.
Nie zawsze, ale w 90% przypadków.
-------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
Lilly |
![]()
|
||||||||
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hehe, O-zone`owa sekta? ;] -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wysłać tych kolesi ileś tam kilometrów w
góre, zeby dziurę o-zonową załatali - bedzie z nich chociaż jakiś pożytek ;]
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
samolot już mają, więc co to dla nich [;
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
o-zone z rumuni a skad w takim razie urwal
sie haiducii (cos w ten desen =P), ktory tez nagral dragostea din tei? ale i
tak nie przebija o-zone =D
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
![]() Wysyłajmy sesemeski.. ![]() -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
miłość spod drzewa!
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
o-zone jest spoko. dragostea din
tei..
vrei sa plei dur nu ma nu ma iei (takie to do polszczyzny podobne- nie ma nie ma jej... XD) a co o soundtracku shrekowym 2 powiecie? jak dla mnie shrek utrzymał na poziomie muzykę filmową, jest bombowa -------------------- borufki
|
Lilly |
![]()
|
||
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Noo, Haiducii ma indetyczna piosenke, chociaż nie, głos tej baby jest jeszcze gorszy, wiec jesli mam wybierac to wole o-zonową wersję ;] -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
widzisz, mówilam ze sie nawrócisz
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a poszli z tym nawracaniem
;]
w końcu znalazłem klip do Sixpoundera [co prawda pierwsze 2:03 min, ale zawsze ;p]. wszystkie pogłoski, że to najlepsze video Dzieciaków się sprawdziły. na poczatek mocne wejście rodem z Needled 24/7 - "Death? What do you know about death?" i samochód zajeżdżający pod jakis stary dom nad jeziorem [czyżby Bodom? ;]], z którego wychodzi facet żywcem wyjęty z koszmaru jakiegoś prosiaka - wysoki, szeroki, z żadzą krwi na twarz. żeby było ciekawiej z bagażnika wyciaga dziewczynę i zaciaga ja do domu. Po chwili widać, jak facet pastwi się nad swoja poprzednią ofiarą - robaki, krew i... tu mi się cholera klip ucina ;( naturalnie między kolejnymi scenami wstawiono CoB w pełnej krasie. A - należy wspomnieć też o elemencie "humorystycznym" - kiedy tylko ujęcie idzie na Janne [klawiszowca] zawsze widać, jak jedna ręką katuje klawisze, a w drugiej trzyma butelkę mocnego trunku zawiniętą w gazetę ![]() Może to i niepoprawne politycznie, ale wychodzi brzmieniu Dzieciaków na dobre ;] Jak tylko sciagne pozostałe 140 sekund, dopisze resztę A tutaj kilka ujęć z klipu peS: zasysanie ciągu dalszego w trakcie Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 08.07.2004 16:34 -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
do the evolution - pearl jam
the fragile - nine inch nails frontier psychiatrist - the avalanches (polecam, imho humor tego klipu jest przedni) smack my bitch up - prodigy (srogi teledysk:) more beats+pieces - coldcut (raczej ze wzgledu na piekno "skreczingu i mixowania"tegoz, hymn wytworni ninja tune jesli mnie pamiec nie myli) joga - bjork a tak poza tymi , to nie pamietam,zeby nie podobal mi sie jakis didełoklip kazika/kultu edit: cos tu jeszcze mialem napisac, zrobie to wieczorem :E Ten post był edytowany przez GrimmY: 09.07.2004 12:35 -------------------- |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
tak z tymi 3ma się zgadzam. Tha avalanches w ogóle mają przednie teledyski. co do 1. hmm świetny rysunkowy, przobrażający się. nie wiem jak go opisać. niesamowity. co do 2. no właśnie. uwielbiam tą muzyczkę psychodeliczną. 'like a bird? - yeah' ;> piękny kowboj, dj, nauczycielka, ptak, koń ;P wszyscy co do 3. znałem zajebiście piosenkę, a nie widziałem teledysku. kiedyś ściągnąłem i zrobił na mnie spore wrażenie. dobry, zaskakujący, z świetną muzą. |
||
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
bo The Prodigy w ogóle jest
super!
mmm i uwielbiam ten angielski akcent wokalisty ![]() ale "Smack by bitch up", to rzeczywiście - ostre a mnie się chyba podobał teledysk Basment Jaxx "Right here, right now" bodajże się piosenka wabiła. o! i jeszcze Tricky'iego był taki jeden fajny, ale już nie pamiętam do jakiej piosenki... łądnych parę lat temu to widziałam, jak kiedyś trafię to wam powiem, a co! -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
GrimmY |
![]()
|
||||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
oprocz gadajacej szczeki ("and he also makes false teeth") rozwalil mnie sam koniec, gdy w rytm muzyczki z mexyku wlazi na scene grupa meksykanow z gitarkami, wtedy odpadlem doslownie ;D z ich tworczosci polecilbym jeszcze teledysk do "since i left you" z dwoma tanczacymi gornikami, teledysk taki na poprawienie humoru jak dla mnie EDIT: Sędzia Dred - a ten "right here, right now" to nie byl moze fatboy slim'a? (nie znam sie na tworczosci basment jaxxu, wiec sorki jesli tez mieli piosenke o tym samym tytule;) Ten post był edytowany przez GrimmY: 09.07.2004 14:08 -------------------- |
||||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
right here, right now, jest na pewno fatboy
slim'a. a co do fajnego akcentu angielskiego, to the streets polecam.
tez maja ostre teledyski.
|
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
całkiem prawdopodobne, że macie rację. mylą mi się, szczerze powiem. w każdym razie chodzi o ten teledysk, w którym pokazana jest teoria darwina (od malutkiej drobinki do fat american boy żywiącego się fast foodami).
jak coś to proszę poprawić starą Dred, nie dość, że zgrzybiałą do połowy to jeszcze z amnezją, czy czymśtam. ale Basment Jaxx też ma fajne. o, taki "Where's your head at?" -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
hehe na 100% fatboy slim. a ja basmentów tylko jedną piosenkę lubię, a teledysków nie lubię. |
||
GrimmY |
![]()
|
||
to the streets maja teledyski jakies? o kurde ale w tyle jestem o_O mozesz podac do ktorych piosenek? -------------------- |
||
BUNTOWINIK |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
O-Zone z rumunii, ?? na teledysku jest flaga Mołdawii ![]() -------------------- |
||
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Bo oni sa z Mołdawi, ale wypromowali sie w Rumunii.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
GrimmY |
![]()
|
||
wczoraj przeszedlem sie po trzech barach w moim "duzym" miescie, gdzie nie wejde slysze te "maiia ho ho" ludzie, ile mozna!? -------------------- |
||
Child |
![]()
|
he he ;] chłopaczki niedługo rzucą na scenę kolejny "azbeścik" - kolejne tygodnie piania i wycia ;>
peS: link do tego masz w Muzyce -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:18 |