Videoklipy, Muzyka + Film
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Videoklipy, Muzyka + Film
Eva |
![]()
|
||
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No jak bym mojego kumpla slyszala XD Jak mu sie zapytalam, czy ma jakies marzenie, ktore pomoglo by takze ogolowi swiatowemu to powiedzial "Dlugie, opalone, zgrabne, jedrne, nieowlosione nogi dla lasek. A teraz przestan gadac o nogach bo mam przed oczami te seksowne panienki z teledyskow, a musze dzis zachowac swierzosc umyslu (co kurna zabrac na wycieczke?!)" -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
BB-> no własnie te pimpowate są
najfajniejsze ;>
Syrii-> hm czasem są różne nowości wprowadzane ;P na przykład laska bawiąca się wibratorem itp. ;] Elva-> o widzisz, chłopak ma dobre podejście ;] właśnie takie nogi są fajne. był taki ładny teledysk, jak takie dupeczki w siatkę grały. mmm ;> |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
wiesz, na tyle wtajemniczona w te
teledyski jednak nie jestem ^^"
-------------------- ![]() yeah. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Syrii-> polecam ;> jak chcesz to mogę
też takie z facetami pozałatwiać ;] widziałem jeden taki ;P
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
no, nie pozostawaj gołosłowny, ja tu
czekam ^^
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no dobra może być:
Metallica- Enter Sandman. goły gitarzysta. to znaczy ma gołą klatę ! ;> jeszcze będą ;> |
Syriiuszka |
![]()
|
żeby widzieć gołe klaty to wystarczy w
moim przypadku wyjrzeć przez okno ^^
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no cóż, ale już jedno jest ;P jak coś
dorwę... ooo właśnie
Ruff Ryders- Anthem. gołe klaty takie ładne, dopakowane... XP Ten post był edytowany przez voldius: 08.06.2004 21:16 |
Syriiuszka |
![]()
|
to też mam za oknem :/
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no ale czego więcej wymagasz ? ;P ale masz
murzyńskie czarne, zwsokowane, dopakowane klaty, za oknem ?! nie haa
widzisz ;]
|
Syriiuszka |
![]()
|
wiesz, niekoniecznie chyba mnie to
pociąga
![]() -------------------- ![]() yeah. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
co do 'gołych laseczek', to ja
racze zauwazyc ze taki trend nie występuje tylko w teledyskach hip hopowych,
ale takze w metalowych ^^ byc moze sa to nawet krótkie epizody, ale są.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
no widzisz, ale coś Ci podałem ;P Kira-> szczególnie kidy liżą się dwie laski z żyletkami na języku i leci krew na wszystkie strony. widziałem taki. |
||
Syriiuszka |
![]()
|
to wsyztsko dla facetoiw, ktorzy sie na
nie napalają i uwielbiaja zespol. A ogladalnosc teledysku wzrasta...
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hehe - ostatnio bylem zmuszony do ogladania
vivy - mam pytanie - kogo kręcą te wymyślne układy taneczne w teledyskach
popowych wokalistek?
Pozatym - http://badreligion.epitaph.com/ W dziale VIDEO znajdziecie jeszcze gorący teledysk Bad Religion - Los Angeles Is burning. Teledysk dość charakterystyczny, inny niż wszystkie - nie jest to zmontowana opowieść ani układ taneczny. Zobaczcie sami, szybko sie ładuje :> Piosenka jest o mediach i ich niekiedy niszczącej sile, troche o polityce :] Polecam zapoznanie się z textem, jest dość zawiły, słownik by się przydał. "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Do najgorszych teledysków bym jeszcze
zaliczyła teledyski Brytnej.
A i jeszcze jakiejś tam Natashy Thomas bodajże. Beznadziejne, kiczowate piosenki, układy choreograficzne, banalne i w sumie żałosne. Szczególnie Murzyn w jednym z jej teledysków, który próbuje rapować, ale mu to nie wychodzi. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mm Joss Stone- super super love. bardzo
miła pani, bardzo miła muzyczka, bardzo miły teledysk. flower power.
Britney- mmm ostatni teledysk jest straszny. nie wiem, jak mogą taką słodką laseczkę w takich teledyskach puszczać. ona ma popieprzone i tyle. Morwa- dla słuchaczy. oj panowie pokazlai bardzo ładne pewnie polskie panie. i oby tak dalej, idźcie w ślady nuemru raz z mesem i Morwy i pokazujcie piękne polskie panie ;> Ten post był edytowany przez voldius: 11.06.2004 14:17 |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm, zgadzam się. mi się strasznie podoba ten teledysk.... <serduszka> może i jest kiczowaty, ale mimo to ma świetny klimat.. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Brenda , widzę , że się zgadzamy =D
-------------------- ;D
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hehe, morwa grała w przeworsku (o ile hh mozna muzka nazwać) i nie chcę widziec ich teledysków ;p bo po ich koncercie, pokazie, występie, whatever - skwitować ich dało się słowem brzmiącym podobnie jak ich nazwa
![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
Zanthia, jakżeby inaczej ;D
A poza tym, "Nemo" to swietna piosenka ![]() jak ktoś jeszcze nie widzial teledysku, to polecam Vive +, conajmniej 2x dziennie tam jest ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Animka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: Poznań ![]() |
Najbardziej oczywiscie podobaja mi sie
klipy Nirvany a tak ogólnie to sie nie znam : P
-------------------- wrażliwa
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie lubię:
- Sarah Connor (Music is the key, Just one last dance) - przesłodzone, naiwnie głupie piosenki i takież teledyski. Błe. - Baby Bash (Suga, Suga) - właściwie po 30s przełączam, bo piosenki nie cierpię, a teledysk jest okropny ;> W ogóle tych 'pimpowych' teledysków nie lubię, ble. Lubię: - Sistars (Spadaj, Synu, Sutra, Freedom) - tu jestem subiektywna, bo uwielbiam Sistars ![]() ![]() - Evanescence (My immortal, BMTL, Everybody`s fool) - podobają mi się ich teledyski oprócz Going under. GU był taki jakiś dziwny, jestem na nie. - Pudelsi "wolnosc slowa" - jedyna ich piosenka która mi się podoba, teledysk też jest super ;D - Tenacious D "Tribute" - tu mam podobne zdanie do Potti, sama piosenka jest dosyć nudnawa, ale razem z teledyskiem tworzy b. zabawną historyjkę ![]() Więcej już nie pamiętam, zazwyczaj videa oglądam i zaraz o nich zapominam ;] -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
łe tam pimpowe są najfajniejsze. nie
znacie się. a te teledyski sistars są świetne, tylko sutra już za często
leci.
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja najbardziej lubie sobie obejrzec wystep
Sistars z Super Jedynek ... Super wykonanie Freedoma i w sumie ładnie wyszli
![]() A tv i radia osttanio mało oglądam i słucham, ale czasem trafię na Sutrę. Szkoda tylko, że na Vivie + nigdy nie ma ... Niemcy nie przekonają się jaki to super song ![]() A nastepny ich teledysk będzie rysunkowy do City Of Love ... Nie wiem czy znacie, w kazdym razie to wolna, nastrojowa piosenka, b. piekna, więc video też pewnie takie będzie ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:23 |