Chyba Już Koniec, dla wszystkich,
którzy prosili o wiersz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Chyba Już Koniec, dla wszystkich,
którzy prosili o wiersz
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
z poezji się wyrasta
jak z dziecięcych butów nieładnych snów brązowego misia na policzku pod kołdrą bo wiersze są dobre na kołysankę wśród ciemnych nocy różową na smakowanie pięknych słów gdy się nie ma na kawior poezja pasuje do salonów złotych sali balowych ciężkich pluszem zasłon czemu tak tylko smutno gdy ze starą lalką wyrzuca się marzenia słowa w rymowanym pudełku zamknięte -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
BArdzo mi sie podobało.
Takie inne od reszty. Troche wymieniania, ale jakos mi to pasowalo. Wiaze z tym wierszem jakies nadzieje na nastepny ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Napisane ślicznie. Pięknie. Sama wiesz
jak. Sama wiesz, co myślę o Twoich wierszach. Musz, wiesz =* Ja nawet nie
wiem jak skomentować. Po prostu czasem nie trzeba - wystarczy uśmiech na
twarzy. Dziękuję =*
Ale ani mi się waż wyrastać z poezji. No. Ani mi się waż. Piękne metaforki :* -------------------- |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Wiesz, że ja za wierszami nie przepadam.
Możę dlatego, że nie umiem ich interpretować.
Jednak nawet gdy ich się nie lubi, to czuć takie, które się przeczyta i takie do których nawet koniami nie zaciągną. Twój jest.... dobry. Podoba mi się. Potrafi przemówić, opowiedzieć. Wiadomo po przeczytaniu o czym ten wiersz miał opowiadać. Podziwiam. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmmm... Pomysł ciekawy, nawet bardzo jednak
wykonanie... To aż się prosi o rymy
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:13 |